Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Hanna Hedlunds nya singelliv efter skilsmässan från Martin Stenmarck

11 nov, 2021, 15:30 
Lars Johansson
Hanna Hedlunds nya singelliv efter skilsmässan från Martin Stenmarck
Separationen mellan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck slog ned som en bomb i kändis-Sverige. Nu berättar hon om singellivet och den nya tillvaron: – Har varit svårt.
Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Efter 23 år tillsammans gick plötsligt Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skilda vägar.

I juni blev separationen officiell.

Ett gemensamt skrivet uttalande publicerades på både Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks respektive Instagramkonton som förklarade att det forna så strävsamma parets kärlekssaga var över:

Hanna Hedlund om uppbrottet med Martin Stenmarck

– Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck back in the days. Nu lever de singelliv på varsitt håll.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck lever varannanveckaliv

Sedan dess har barnen bott hos de blivande ex-makarna varannan vecka.

Annons

I podden "Å andra sidan", som Hanna Hedlund driver tillsammans med Jessica Wahlgren berättar hon om den nya tillvaron som singel.

– Jag har aldrig bott själv i hela mitt liv – förrän nu.

Efter att ha flyttat från mamma och pappa bodde Hanna Hedlund med sin dåvarande pojkvän. När hon sedan flyttade till Göteborg för att studera var hon inackorderad på skolan.

– Sedan bodde jag i ett kollektiv i Backa, och sedan har jag bott inneboende, i andra hand och delad lägenhet, när jag flyttade upp till Stockholm. Och sedan sambo sedan jag var 22 tills för ett år sedan, säger hon i "Å andra sidan".

– Så det här med att bo själv och fundera på hur man vill ha hemma, det tycker jag har varit svårt. Sedan har man inte hur mycket pengar som helst, så man kan inte köpa exakt vad man vill.

Det är ett år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valde att gå skilda vägar. Men någon ny kärlek, det vill hon inte ha just nu.

Hanna Hedlund vill inte ha en ny relation nu

Att skaffa någon ny kärlek är dock inte aktuellt för Hanna Hedlund.

– Vi har ju levt så här i över ett år, så egentligen är det inte för tidigt. Men precis som du säger så är jag noll intresserad. Jag vill bara hitta Hanna, och jobba på den relationen. Att ägna energi åt att jobba på en ny relation… Nej tack, jag har mina vänner, har hon berättat för Expressen.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gifte sig 2016. De hade då varit ett par i 19 år. Tillsammans har de barnen Ida, 17, Love, 14, och Saga, 8.

Foto: TT

Annons