Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds trista besked – nu är det ute: ”Tråkigt för alla”

22 apr, 2024, 08:00 
Hanna Hedlund kommer nu med ett tråkigt besked.
Annons

För det mesta är det Pernilla Wahlgren som snor åt sig rubrikerna. Den folkkära artisten är så omåttligt populär att hon har en egen realityserie, en podcast, flera föreställningar och för ett år sedan landade hon det prestigefyllda jobbet som programledare för Allsång på Skansen.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Även om skriverierna ofta handlar om Pernilla, har hon en hel drös med människor som hjälper henne och är en stor del av framgångarna, succéerna och de utsålda föreställningarna.

Annons

Där utgör Hanna Hedlund en viktig beståndsdel. Hon är en del av den ensemble som funnits vid Pernillas sida under flera föreställningar de senaste åren och tillsammans har de rest land och rike runt för att underhålla det svenska folket.

Hanna Hedlund
Hanna Hedlund är en entertainer av rang och har senaste tiden var en del av föreställningen ”Happy Ending”.TT

Vänskapen till Pernilla

Hanna Hedlund fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2000, när hon tävlade med bidraget ”Anropar försvunnen”. Sedan dess har hon fortsatt att showa loss, bjudit på stor underhållning och blivit en artist att lita på.

Annons

Hon har medverkat i flera musik- och tv-program, men senaste åren har hon främst synts vid Pernilla Wahlgrens sida och föreställningarna ”Pernilla Wahlgren- Kort, glad och tacksam”, ”Pernilla Wahlgren har hybris” och ”Happy Ending”.

Hanna och Pernilla är inte bara kollegor. Efter många år i samma bransch har de blivit goda vänner och det är inte helt ovanligt att de umgås privat och reser utomlands tillsammans.

Hanna Hedlunds tråkiga ord

Men nu kommer Hanna med ett trist besked. När hon vaknade under söndagen slog det henne att föreställningen ”Happy Ending” sjunger på sista refrängen.

Annons

”Söndag! Nar man vaknar och inser att det är dax för de Sista två föreställningarna i Göteborg”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Följarna är också ledsna att det inte blir något mer ”Happy Ending”. I kommentarsfältet är det nu många som hoppas på att Pernilla och Hanna kommer med någon ny föreställning inom kort.

”Jag hoppas på mer shower med hela gruppen ni är Bäst!”, skriver en person.

”Så bra, tredje showen, hoppas det blir ngt mer”, skriver en annan.

”Såg er i fredags.Tråkigt för alla andra göteborgare som inte , har sett er”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons