Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds trista besked till dottern – kan inte blunda för problemet

16 apr, 2024, 18:05 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu berättar Hanna om dottern.
Annons

Det kom som ett chockbesked när artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med beskedet att de skulle separera efter 20 års äktenskap.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Så många barn har Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Vid tiden för beskedet hade de båda levt på skilda håll i över ett halvår, men poängterade att de skulle hålla god kontakt för deras tre gemensamma barns skull.

Idag har de barnen Love, 17, och Saga, 12, varannan vecka. Och det verkar fungera hur bra som helst – nyligen fick Martin också lite extra tid med barnen då han tog med dem på en utlandsresa.

Annons

Hanna Hedlund på turné

Men ibland är det inte heller helt lätt att kombinera arbetslivet med familjelivet, särskilt inte när det förstnämnda överlappar viktiga dagar.

Hanna Hedlund befinner sig just nu på turné tillsammans med vännen och kollegan Pernilla Wahlgren och hela "Hybris"-gänget.

Det innebär att mycket tid spenderas hemifrån. Nyligen uppträdde de med showen, vid namn "Happy Ending", i både Uppsala och Östersund.

Hanna Hedlunds trista besked till dottern

Det var dock lite extra tungt för Hanna, vars yngsta dotter Saga fyllde 12 år under tiden hon var borta.

Annons

Som tur är finns ju dagens teknik till undsättning.

”Vilken tur att det finns FaceTime!!! Den här underbara ungen fyller 12!! Älskade Saga Lova Englali, påhittig som få, kreativ, sprudlande, envis, klok och full av liv. Jag älskar dig mer än livet och är så tacksam över att du valde just mig som mamman. Hurraaaaaa idag (och imorgon) är det din dag!!”, skriver Hanna på Instagram.

Och inte verkade det gå någon nöd på Saga, som av bilderna att döma såg ut att vara glad ändå!

Annons