Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hans Wahlgren flyttar in hos Pernilla – kan inte bo i hemmet med Christina

03 jan, 2024, 20:30 

Hans Wahlgren och Christina Schollin har flyttat in hos Pernilla Wahlgren.

Annons

Familjen Wahlgren står varandra väldigt nära. De älskar att tillbringa tid ihop, fira högtidliga ögonblick och se till så att stora delar av livets dagar ryms av härlig kärlek med hela familjen.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Särskilt har det stora röda huset på Lagnö fått en speciell plats i Wahlgrenarnas hjärtan. Huset tillhör Hans Wahlgren och Christina Schollin och under åren har platsen skapat flera vackra minnen.

Barnbarnet Benjamin Ingrosso har till och med kommit att uppskatta den idylliska villan att han skrivit låten ”Det stora röda huset”, som handlar just om hur mycket han älskat att vara där.

Annons
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Hans Wahlgrens och Christina Schollins hus på Lagnö har blivit en varm plats för hela familjen Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens lycka

I lite över ett år har huset på Lagnö fått konkurrens av Pernilla Wahlgrens nya stora villa ute på Lidingö. Här har även Hans bott en period senaste månaderna, då Christina var iväg på ensamresa i Spanien.

På Instagram skrev Pernilla lyckligt om hur mycket hon uppskattade att ha sällskap av sin älskade pappa och att hade det väldigt trevligt i varandras närvaro.

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här!( Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja.) Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”, skrev Pernilla.

Annons

Därför bor Hans och Christina hemma hos Pernilla

Efter det återvände Hans Wahlgren hem till sitt kära hus på Lagnö. Där bodde han och Christina Schollin i några veckor, innan det blev dags att flytta tillbaka hem till Pernilla.

I podcasten ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla att det inte var möjligt för föräldrarna att bo kvar hemma på grund av det stora oväder som råder i stora delar av Sverige.

– De bor hos mig just nu båda två för de kan inte bo i huset för att det är för mycket snö, säger Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren
Ovädret gör att Christina Schollin och Hans Wahlgren inte kan bo i sitt hus – och nu har de flyttat hem till Pernilla.

Foto: TT/Instagram

Annons