Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hans Wahlgrens sista önskan uppfylld – Pernillas hjärtskärande ord: ”Han ville...”

20 maj, 2024, 18:30 
Pernilla Wahlgren om tunga sorgen efter pappa Hans Wahlgrens bortgång.
Annons
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!Brand logo
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!

För en vecka sedan somnade den folkkära skådespelaren Hans Wahlgren in, 86 år gammal. Nu sörjs han av sin älskade familj, som alla hade fina, kära och goda minnen från Hans tid i livet.

I podcasten ”Wahlgren & Wistam” har dottern Pernilla Wahlgren berättat öppet om den tunga sorgen, samtidigt som hon minns Hans sista tid i livet med värme.

– Han fick en dödsdom och vi har kunnat leva med det här i familjen, och gjort det bästa av situationen. Det bästa skulle jag säga är att pappa flyttade hem och bodde här hemma hos oss en lång tid. Det var en fantastisk tid, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Annons
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin.Karin Törnblom/TT

Hans Wahlgrens sista önskan

Hans sjukdom var också orsaken till att Pernilla och Christian Bauer gifte sig i en kyrka på Lidingö, lördagen den 2 december. Då var endast familjens närmsta närvarande.

– Lite kan vi ju avslöja, om det här bröllopet som var lite mindre. Det var ju av just den anledningen för att han skulle kunna få vara med och föra dig till altaret, säger Sofia Wistam.

Pernilla fortsätter:

– Ja, men det klart att det var! Det var ett väldigt lätt beslut att ta. Jag bara kände att jag vill ha med min pappa när jag gifter mig och han ville så gärna vara med på mitt bröllop.

Annons

Pernillas ord om Hans

Pernilla har i flera inlägg skrivit om saknaden efter pappa Hans.

”Livet fortsätter här på jorden utan pappa, men vi ser honom i allt och överallt…!”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Allt är precis som förr - förutom att du fattas oss….Men vet du pappa. Jag ser dig i solen. Du strålar och skiner på oss och sprider ljus fortfarande - så som du alltid gjorde när du levde!”.

Foto: TT/Instagram

Annons