Här avslöjar Jenny Strömstedt sitt okända förflutna med trissvinnaren i Nyhetsmorgon

Här avslöjar Jenny Strömstedt sitt okända förflutna med trissvinnaren i Nyhetsmorgon

Foto: TV4

Det kan man kalla för ett oväntat möte!

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

Morgonens sändning av Nyhetsmorgon bjöd på överraskningar på löpande band! Först fick tittarna sig en rejäl chock när Jenny Strömstedt dök upp i rutan – på en tisdag, och sedan avslöjades en totalt okänd relation.

Trisskraparen och Jenny var nämligen bekanta sedan tidigare, och avslöjade detaljer om deras förflutna i sändning!

Soraya stoppad från Nyhetsmorgon

Redan igår började Nyhetsmorgon-förvirringen, när Jenny Alversjö satt i rutan med Martin Järborg. Inbitna tittare vet ju att måndagar är Soraya Lavasanis dag, men hon var spårlöst försvunnen.

På Instagram delade Jenny med sig av anledningen bakom hennes hastiga inhopp.

"Det blev inte helg för mig utan inhopp i Nyhetsmorgon eftersom Soraya är sjuk. Men vem behöver sova när man istället får jobba med stjärnan Martin Järborg", skrev Jenny Alversjö igår i ett inlägg.

Idag hade hon inte blivit bättre, utan då satt en annan Jenny vid Martins sida, nämligen Strömstedt. Jenny avslöjade också anledningen bakom avhoppet, Soraya har nämligen drabbats av magsjuka.

"Godmorgon! När @mjarborg kallar är det bara att hoppa in! Krya på dig kära @sorayalavasani så försöker jag hålla ställningarna…"

Berättar om okända relationen

Och tänk vilken lycklig slump att det var just idag som Jenny Strömstedt kallades in, annars hade hon missat ett riktigt oväntat möte! När programmet är tillbaka efter reklamen strax innan nio är det som vanligt dags att skrapa triss.

Då berättar Jenny det överraskande!

– Morgonens trisskrapare och jag sitter och delar gamla ungdomsminnen! Fyllan på Skönsberg, folkets hus och lucia i nian! Det kan ha varit så att vi dansade tryckare fast vi kommer inte riktigt ihåg det bara... säger Jenny.

– Nej, det kanske var på fyllan, skojar trisskraparen.

– Nu håller vi inte på med sånt, men ung och dum var man en gång i tiden, svarar Jenny.

Exakt hur Jenny och gästen känner varandra förblir ett mysterium...

Vilken glädjande dag det blev för både Jenny, som fick träffa en gammal vän, och trisskraparen, som gick hem med en halv miljon kronor!

Foto: TV4