Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här blir det sensuellt i Bonde söker fru – och Linda Lindorff säger till

09 nov, 2023, 11:30 
Linda Lindorff
Det blir sensuellt i Bonde söker fru. Ja, till den grad att programledare Linda Lindorff känner sig tvungen att säga något!
Annons
Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”Brand logo
Stela stämningen i ”Bonde söker fru” efter upptäckten: ”Chockad – lite besviken”

Bonde söker fru är ett av av TV4:s absolut mest populära program och i detta nu rullas den 18:e säsongen ut.

Som vanligt är Linda Lindorff programledare som vid det här laget blivit något av en expert på bonde-kärlek.

Samtidigt sticker årets säsong ut. Det är mer sensuellt än tidigare. Ja, Linda känner sig faktiskt manad att säga något kring det hela!

Linda Lindorffs chock över årets säsong

Det råder inga tvivel om att Linda trivs med sin roll i Bonde söker fru. Få programledare är så personligt investerade i sitt program!

Linda gör ju reklam för Bonde söker fru mer eller mindre hela året och pratar om programmet med en oerhörd passion.

Hon är också helt säker på att hon är rätt kvinna för jobbet och att hon sitter på ovärderlig kunskap för att det ska bli så bra som möjligt för bönderna.

Annons

Som hon sa till Aftonbladet nyligen:

– Jag är ju ett "Bonde söker fru"-bibliotek. Jag kan det utan och innan det finns nog ingen som kan göra jobbet bättre än jag.

Ja, Linda nästan är Bonde söker fru. Men trots att hon kan programmet utan och innan till har årets säsong förvånat henne – det blir sensuellt riktigt snabbt.

Lindorff om det sensuella i Bonde söker fru: "Ovanligt"

Det satte Linda ord på redan för några veckor sedan i sin blogg, då i relationen till att det kyssts i en anmärkningsvärd fart. Hennes exakta ord:

"Jag blev faktiskt lite chockad när det kom fram för ja det är ju då tidigt och så många… ovanligt att det händer redan på gruppdejten. Svårt att få till ju också, en puss på en dejt med fem andra… men så är det ju förstås lite extra spännande just därför".

Annons

Nu har något liknande hänt igen. I onsdagens avsnitt pratar Bonde-Micke om hur det går till när strutsar förökar sig, men enligt Linda börjar brevskrivarna tänka på annat:

"Det roliga är ju att det uppenbarligen sätter igång tjejernas tankar och en av dem låter sig nästan inspireras. Det är väldigt roligt att se det här och det är också kul att se hur seriös Micke ser ut medan tjejerna verkar ta det på ett lite annat sätt", skriver Linda på bloggen.

Hon fortsätter:

"Micke har ju en väldigt stor attraktionskraft hos alla tjejerna och de tycker ju så mycket om honom så jag tror att när han väl börjar prata sex – så spelar det liksom ingen roll att det faktiskt handlar om strutsar".

Fnissig stämning i Bonde söker fru när Micke pratar om hu strutsägg befruktas.

Foto: TT, Instagram, Skärmdump TV4

Annons