Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här börjar gästen skrika på Tilde i direktsändning – golvad av beteendet: ”Vad fan!?”

07 jun, 2024, 11:00 
Gästen kan inte kontrollera sina känslor när Tilde de Paula är i farten.
Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula är tryggheten själv. Hon har varit programledare så länge att hon kan hantera både lättsamma och allvarliga ämnen utan att darra på rösten.

I dag kan hon stolt konstatera att hon är en av TV4:s mest erfarna profiler. Med sin erfarenhet har hon också fått äran att starta sitt eget aktualitetsprogram: Efter fem.

I programmet går hon igenom dagens nyhetshändelser, intervjuar aktuella personer och kändisar, och ser till så att inget lämnas åt slumpen när det är dags att informera Sverige.

Annons
Tilde de Paula
Tilde de Paula i Efter fem.TV4

Tildes överraskning i TV4

En annan tv-veteran är Lasse Kronér. Han kommer i sommar för första gången agera allsångsledare, när Lasse på slottet har premiär 1 juli 2024 i TV4.

I veckan var han på plats i Efter fem-studion för att prata om det kommande programmet. Då bestämde sig veteranen Tilde att spexa till det lite med gästen och bjuda på en överraskning.

”Du vet inte allt, Lasse”

Lasse älskar nämligen överraskningar. Han vill mer än gärna överraska publiken och det är något han hoppas han får göra under sitt kommande allsångsprogram.

Annons

Därför har Tilde sett till att ge tillbaka lite till folkkäre Lasse.

– Men du vet inte allt, Lasse. För att om du vill överraska din publik, ja, då tycker vi att vi kan få överraska dig! Om du nu är så förtjust i överraskningar! Därför bad vi Anders Lundin och Lotta Engberg att ge oss lite råd, säger Tilde i sändning.

”Men vad fan!”

Lasse är närmast perplex. Han förstår inte riktigt vad som händer i studion, men efter ett tag kan han äntligen ta in den roliga överraskningen och då börjar han skrika.

Annons

– Nej, men vad fan!, säger han.

Erfarna allsångsledaren Lotta säger sedan glatt:

– Kan det bli någon bättre allsångsledare än Lasse Kronér? Jag kan inte tänka mig något annat!.

Lasse Kronér
Lasse Kronér i Efter fem.TV4

Foto: TT/TV4

Annons