Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här brister det för gästen i Nyhetsmorgon – Jenny Alversjö reagerar direkt

04 jun, 2023, 13:31 

Artisten kan inte hålla tillbaka tårarna i direktsändning.

Annons

Jenny Alversjö är en riktig veteran när det kommer till att ratta Nyhetsmorgon. I flera år har hon vaggat in tv-tittarna, förmedlat nyheter av allvarlig eller lättsam karaktär och varit ett tryggt sällskap.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Med åren har hon blivit van att hantera olika känslor. Ena stunden kan hon göra en intervju med mycket glädje, för att sedan snabbt växla till ett betydligt sorgligare ämne.

Så blev det i söndagens Nyhetsmorgon, när influencern och artisten Viktor Frisk gästade studion och berättade att han tagit flera substanser, samtidigt som karriären rullade på i en rasande fart.

Annons
Viktor Frisk
Viktor Frisk medverkade i söndagens Nyhetsmorgon.

Viktor Frisk: ”Bedövade mig själv”

Han säger att han tog mediciner vid fel tillfällen och använde substanser för att fly verkligheten, något som i sin tur ledde till en väldigt destruktiv period för Viktor Frisk.

– Många människor använder tyvärr droger för att höja en känsla, jag gjorde det då för att sänka en känsla. Jag bedövade mig själv för den verklighet jag levde i där och då, säger Viktor Frisk och berättar att han tog så mycket lustgas att han i dag har B12-brist.

Annons

– Det cirkulerar som en känsla i händer och fötter för att jag tog så mycket lustgas att fick jag B12-brist. Och det är nåt jag kommer få leva med hela livet.

Viktor Frisk
Viktor Frisk kan inte hålla tillbaka tårarna när han pratar om den fruktansvärda perioden i sitt liv.

Jenny Alversjös stöd i direktsändning

När Viktor Frisk medverkade i ”Den stora hälsoresan” kom också vändningen. Han började träna regelbundet och valde att avstå alkohol, vilket förbättrade hans välmående avsevärt.

Annons

Det gjorde det också enklare för Viktor att hantera sin ADHD och bipolaritet. Samtidigt är det inte utan sorg i rösten som han pratar om det tidigare liv som var nära att kosta honom allt.

– Det är fruktansvärt att säga men jag trodde inte att jag skulle bli 27, säger han. Förlåt, nu börjar jag gråta i direktsändning, säger han och bryter ihop.

– Men du, Viktor... nej, du behöver inte säga förlåt, givetvis. Det är många som känner precis som du kände där och då. Man känner ingen utväg, säger en tröstande Jenny Alversjö.

Jenny Alversjö
Programledaren Jenny Alversjö är snabbt framme och tröstar Viktor Frisk.

Foto: TT/TV4

Annons