Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här brister det för Jenny Strömstedt i TV4 – sätts helt ur spel

25 sep, 2023, 09:00 

Jenny Strömstedt hade svårt att hålla tillbaka känslorna i Nyhetsmorgon.

Annons

Det är svårt att ens ta ordet Nyhetsmorgon i sin mun utan att tänka på Jenny Strömstedt. Under åren har hon närmast blivit synonym med programmet och blivit en av de självklara favoriterna.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Med sin erfarenhet har hon också varit med vid extremt sällsynta händelser, rattat direktsändningar när ämnet varit tungt – eller alldeles underbart för den delen.

Otroliga scenerna i TV4

En sån underbar händelse inträffade i helgens Nyhetsmorgon. Turid från jämtländska Hallen hade haft turen att skrapa sig fram till en tv-triss och när hon väl äntrade sändningen gjorde hon ingen besviken.

Noggrant skrapade hon lotten, ögnade igenom siffrorna som dök upp och när hon närmade sig sista raden gick det upp för henne att det här verkligen kunde gå hela vägen.

Annons

Och det gjorde det också. När Turid skrapade ”årslotten” visade det sig att hon kammat hem vinst på 100 000 kronor i månaden i 20 år – sammanlagt 24 miljoner kronor.

Turid och Jenny Strömstedt
Turid och Jenny Strömstedt har svårt att hantera alla känslor efter sanslösa trissvinsten i TV4.

Jenny Strömstedt sätts ur spel

Vilda glädjescener började utspela sig i direktsändning. Turid och maken Espen hade svårt att hålla tillbaka tårarna, Jenny Strömstedt verkade också väldigt rörd och skrek samtidigt som fanfaren ljöd i rutan.

– Du har vunnit 24 miljoner!, skrek Jenny i ett försök att försöka överrösta trumpetfanfaren.

För Turid var det en välkommen vinst och strax efter sändning satte hon sig i en taxi för att åka på en motorcykelsemester med maken. Wow, så kul!

Foto: TV4/Instagram

Annons