Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här brister det för Pernilla Wahlgren – efter Christian Bauers "frieri"

17 nov, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Pernilla är inte redo att ta nästa steg i relationen med Christian.

Annons
Pernilla avslöjar – flyttar från ChristianBrand logo
Pernilla avslöjar – flyttar från Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i drygt ett och ett halvt år, och Christian känns numera som en självklar del av Wahlgren/Ingrosso-familjen.

13 år tog det innan Pernilla klev in i kärlekens värld igen – men nu verkar hon tokkär och Christian likaså. Ja, så pass att det till och med verkar som att bröllopstankar börjat gro.

Christians överraskning till Pernilla – mitt i kaoset

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld befinner sig Pernilla mitt i ett flyttkaos med rekordmånga kartonger och saker överallt – samtidigt som hon och Christian firar ett år som par.

Christian har därför ordnat en liten överraskning till Pernilla.

– Det är ett år i dag, det är speciellt. Flytten är nog viktigare men att fira ett år med henne... Tiden har gått jättefort, och det har känts otroligt bra, och därför gör jag det här. Det handlar jättemycket om kärlek och viljan av att vara tillsammans. Det är stort, jättestort är det, säger han i programmet.

Annons

Pernilla kommer då hem och Christian tar fram en bunt röda rosor.

– Åh vår ettårsdag, har du varit och köpt blommor till mig mitt i det här kaoset? Du är för gullig, säger Pernilla.

Pernillas panik efter Christian "frieri"

Men Christian ber då Pernilla ställa sig med blommorna i handen, och sedan backar han några steg och sträcker sig med handen mot bakfickan – och tar fram mobilen.

Skärmdump: Discovery+

– Åh gud jag trodde du skulle fria jag fick panik! Christian du kan inte göra så där! Du ställde dig och så tog du fram något ur bakfickan och jag ba "nej nej jag orkar inte". Åh det där blev så jobbigt, utbrister Pernilla.

I själva verket ville Christian bara ta en bild på Pernilla med rosorna.

– Där blev jag nog lite mer kär i honom ändå, för att han insåg att det inte är rätt tillfälle att fria. Jag tror han känner in när det är läge, jag hoppas det i alla fall. Sen vet man inte, han kanske aldrig kommer fria till mig, säger hon i synk och fortsätter:

– Jo, det kommer han.

Foto: TT, Discovery+

Annons