Här brister Matilda Boza ut i skratt – mitt i allvarliga nyhetshändelsen: ”Visste inte”

14 dec, 2022, 08:30 

Matilda Boza kunde inte hålla sig för skratt efter händelsen i TV4-nyheterna.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

De som slaviskt följer nyhetsrapporteringarna i TV4 är väl medvetna om att Matilda Boza blivit ett alltmer välbekant ansikte i tv-rutan.

Hon har främst gjort sig känd som nyhetsuppläsare i TV4-nyheterna, men har även gjort inhopp i Nyhetsmorgon och Efter Fem.

Med tiden har hon också blivit en mycket folkkär profil och på sociala medier brukar hon ofta hyllas för sin insats i tv-rutan.

Matilda Boza och Maya Samuelsson anländer till Elle-galan på Grand hotel på fredagen
Matilda Boza och TV4-profilen Maya Samuelsson.
Recept.se Nyhetsbrev

Matilda Boza kunde inte hålla sig för skratt i TV4

Som nyhetsuppläsare är hon van vid att blanda högt och lågt, men ibland skiljer sig ämnena så pass mycket att det helt enkelt blir fel.

Annons

När hon skulle hoppa mellan nyheten om att rekvisita från filmen E.T. auktioneras ut och att den unika spionrättegången i Stockholm avslutas blev kontrasterna för utmanande.

På bilder kunde man se hur Matilda Boza mumlade ”förlåt” och försökte samla sig för att komma tillbaka till sitt allvarliga jag.

Berättar själv om tabben: ”Oväntat ljud”

I en intervju med TV4 uttalade hon sig sedan om den märkliga händelsen.

– Det var ett oväntat ljud från E.T. som fick mig att börja skratta mitt i nyhetssändningen. Jag visste inte att det ljudet skulle komma med, samtidigt som jag kom tillbaka i bild skulle jag presentera nästa nyhetsämne och då var det svårt att hålla sig för skratt.

Se klippet på den dråpliga händelsen nedan:

Foto: TT/Instagram

Annons