Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Här chockar TV4-profilens dotter alla – oväntade hyllningen läckt i privat diskussion: "Måste skriva"

Här chockar TV4-profilens dotter alla – oväntade hyllningen läckt i privat diskussion: "Måste skriva"

Klara golvade alla!

Bianca och Benjamin Ingrosso har uppmärksammat händelsen!

TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet
1:08

Efter reklamen: TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

(1:08)

Slå på ljud

Nu är hösten mer eller mindre här och det innebar att tv-kanalernas satsningar när det gäller program börjat ta fart. Hösten på TV4 betyder också att det är dags för långköraren och populära sångprogrammet Idol. Fram till december ska deltagare från hela landet tävla om att sjunga bäst. Genom åren har vi fått vara med om artister som slog igenom och blev därefter världsstjärnor efter att ha just tävlat i TV4:s succéprogram.

Nu är alltså programmet tillbaka igen i rutan och juryn är ett par kända ansikten. Anders Bagge, 54, Kishti Tomita, 58, Alexander Kronlund, 50, och Katia Mosally, 35, har ödet i sina händer. De bestämmer om en deltagare går vidare eller inte. Programledare är folkkära Pär Lernström, 41, och med sig som sidekick finns mångsysslaren och Youtubern Anis Don Demina, 29.

Första avsnittet sändes under måndagskvällen och det bjöds på dramatik och tårar direkt. I år har även TV4 valt att göra ett par ändringar som till exempel att finalen sänds från Tele2 arena istället för Avicii arena. Finalen har även tidigarelagts på grund av fotbolls-VM.

Klara hyllas av Benjamin och Bianca Ingrosso

Bland deltagarna som deltog under måndagens avsnitt hittade vi en som för tittarna kopplas oftast ihop med sin mamma – nämligen Klara Almström. Hennes mamma är Keno- och TV4-profilen Karin Almström.

Klara Almström stod för en fin prestation och golvade juryn fullständigt med sin vackra röst. Efter uppträdandet blev det känslosamt och tårarna var inte långt ifrån.

Klaras låt uppmärksammades direkt på sociala medier och hyllningarna strömmade in. Superkändisarna och syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso var alldeles till sig efteråt.

I en privat konversation på Instagram skriver Bianca till Benjamin:

”Va i hela friden. Gåshud överallt”,

”Alltså. Måste hitta henne och skriva”, svarar Benjamin.

För Hänt berättar Klara Almström om uppståndelsen och svarar på frågan om Benjamin Ingrosso hört av sig än:

”Han har inte skrivit än. Antar att han har mycket att göra nu med hans nya låtsläpp och allt. Men jag hoppas ju såklart att han hör av sig”, säger hon.