Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Lotta Engberg upp i SVT – oväntade händelsen med kändismannen

24 mar, 2022, 21:00 

På fredagen dyker Lotta Engberg upp i rutan, men i ett helt nytt sammanhang!

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Att se Lotta Engberg, 59, i tv-rutan är inget ovanligt! Vi är vana att se henne i program som Bingolotto och Lotta på Liseberg, året om.

Nyligen gästade hon även det nya underhållningsprogrammet Secret Song, där hon blev överraskad av sin familj, vänner och kärleken Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63.

Men alla dessa program som vi ser Lotta i har ju en sak gemensamt – samtliga sänds i TV4. Därför kanske många blir chockade när hon på fredagen dyker upp i SVT!

Lotta Engberg i SVT – oväntade händelsen med kändismannen

Ja, på fredag gästar Lotta nämligen succéprogrammet Bäst i test, som sänds på fredagar klockan 20.00 i SVT.

Programledarna är som vanligt David Sundin och Babben Larsson, och i panelen sitter komikern Sofia Dalén, skådespelerskan Sussie Eriksson, komikern Marcus Berggren och artisten Anis Don Demina.

Annons

Fredagens avsnitt bjuder som vanligt på mycket skratt och roliga utmaningar, men även en oväntad händelse som involverar Lotta och David Sundin.

En av de märkliga utmaningarna gick nämligen ut på att Lotta skulle "få ett runt föremål att passera genom Davids nedåtgående hundposition så många gånger som möjligt på 100 sekunder".

Lotta tvingas då genomföra den tokiga utmaningen, medan programledaren står i en slags hundposition – vilket får publiken att gapskratta!

Lotta Engberg i Bäst i test
Lustiga utmaningen!

Nya beskedet om Lotta på Liseberg

Lotta avslöjade nyligen en nyhet om det egna programmet Lotta på Liseberg – nämligen att säsongen förlängs med två kvällar i år!

Det blir alltså hela tio allsångskvällar i Göteborg i sommar, istället för åtta. Något som Lotta såklart är otroligt lycklig över!

”Tänk att vi har tio måndagskvällar i år, det innebär ju ännu fler gästartister och ännu mer musik och glädje”, säger programledaren i ett pressmeddelande.

Annons