Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas beteende bland folk får Charlotte Perrelli att reagera: "Du är så..."

14 apr, 2024, 13:30 
Här säger Charlotte Perrelli sitt.
Annons

Artisten Carola Häggkvist charmade svenska folket när hon var ynka 16 år gammal, och det är inte bara tack vare hennes imponerande pipa – utan också hennes härliga och spontana personlighet!

Den fick vi se prov på när Carola delade med sig av en dråplig händelse på stan – som Charlotte Perrelli var inblandad i.

Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill Carola helst sjunga med!

Här reagerar Charlotte Perrelli efter Carolas kupp

Ja, Charlotte Perrelli och Carola är inte bara två av våra främsta artister och schlagerdrottningar, de är också goda vänner.

Annons

Trots att de ofta varit rivaler är sanningen en annan bakom kulisserna. Stjärnorna har stöttat varandra öppet, och bakom kulisserna under varandras karriärer, och umgås gärna privat.

Charlotte bor sedan en tid tillbaka i Marbella, och i veckan fick hon besök av Carola. Det blev ett kärt återseende, och en skrattfest av rang.

– Möttes i solen i Marbella och det är alltid lika skrattigt, ärligt och förstående mellan oss, skriver Carola på Instagram.

Och det var en händelse som fick Charlotte att vika sig av skratt. Tjejerna såg såklart till att ta en hel del selfies under sitt häng, och vid ett tillfälle gör Carola något helt oväntat. Hon drar in en främmande man i bild!

– Jag sulade även tag i en karl som var på väg förbi oss och som inte hade något emot att vara med på bild!, skriver hon.

– Som Charlotte skrattade.

I kommentarsfältet stämmer Charlotte in:

"Gulle!!!! Du är Såå rolig. Skrattar fortfarande…… Nu händer det grejer! ❤️puss darling!!"

Annons
Carola och Charlotte Perrelli i Marbella
Visst undrar man om den okända mannen vet att han står mellan två Eurovision-vinnare?
Annons

Carola och Charlotte Perrelli klara för festival

Visst är det härligt att se Carola och Charlotte umgås – och snart kommer vi få se dem dela scen igen! De båda är nämligen klara för festivalen Drömmen som går av stapeln den 25 maj i Stockholm. Och visst kan man tänka sig att fansen håller tummarna för en duett...

Foto: TT

Annons