Har fått nog av Zlatan – relationen med Helena helt förändrad

Har fått nog av Zlatan – relationen med Helena helt förändrad

Zlatan Ibrahimovics framtid oklar – nu kan allt med Helena förändras.

Zlatan Ibrahimovic har i flera år chockat fotbollsvärlden med sina fotbollskonster. I bagaget ligger flera spektakulära mål och stjärnan från Malmö har visat att han bemästrar bollen som är få förunnat.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
0:54

Efter reklamen: Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

(0:54)

Slå på ljud

Samtidigt har han de senaste åren dragits med flera skador. Den senaste månaden har han tvingats följa sitt lag Milan från bänken och när han var redo för en comeback drabbades han av en ny skada i vaden.

– Han gick tillbaka till omklädningsrummet haltande och med smärta. Det ser allvarligt ut, hans säsong kan vara över, skriver den italienska tidningen Corriere della Sera.

Uppgifter: Zlatan lämnar Milan

Nu kan tiden i AC Milan vara över. Enligt italienska Calcio Mercat kommer klubben inte förlänga kontraktet med Zlatan efter säsongen. I stället kommer han ersättas av österrikaren Marko Arnautovic.

Samtidigt kan Zlatan glädjas åt att sonen Maximillian visat prov på fina fotbollskunskaper. Bara för några månader sedan spelade de tillsammans i en träningsmatch, något Zlatan minns med värme.

– Det var kul, speciellt läge, speciell situation. Hur många får uppleva att spela med sin son på högsta nivån och dela glädje med honom på plan? sa Zlatan Ibrahimovic på landslagets presskonferens.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovics tid i Milan kan vara över.

Cristiano Mazzi

Kan förändra relationen med Helena Seger

Milans beslut att inte förlänga med Zlatan kan också förändra relationen med Helena Seger. De senaste åren har paret levt isär och Helena har varit bosatt i Stockholm.

– Det är inte enkelt, men min fru tar hand om barnen. Vi får det att fungera. När det finns fritid träffas vi och då är vi lyckliga, säger Zlatan om familjesituationen.

Den dagen Zlatan väljer att sluta kommer han få mer tid till familjen. Helena Seger förväntas i sin tur satsa mer på sin karriär, något Zlatan skriver om i boken Adrenalina.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff”.

Helena Seger

Zlatans framtid kan innebära stora förändringar i relationen med Helena Seger.

IMPA

Foto: TT