Här festar kungavännen med artisteliten - orden om den generösa prislappen

25 jul, 2022, 19:07 
Här festar kungavännen med artisteliten - orden om den generösa prislappen
Foto: Pontus Höök

En otrolig gåva från Ålands-miljardären!

Annons
Hovets kryptiska ord om Chris – kungliga snackisar vecka 29
Hovets kryptiska ord om Chris – kungliga snackisar vecka 29

Kungavännen och miljardären Anders Wiklöf är igång med sitt spektakulära födelsedagsfirande - en stor gala med massvis av folkkära artister. Kalaset är Anders sätt att ge tillbaka till Ålands befolkning och nyfikna turister - på sin egen födelsedag!

På plats ikväll är ett otroligt gäng uppskattade artister som Eva Dahlgren, Peter Jöback, Lasse Berghagen, Tommy Körberg, Magnus Carlsson, Katrina & The Waves och Johnny Logan.

Det hela kalaset är inte gratis för affärsmannen. Anders Wiklöf får inte hjälp med kostnaderna alls, inte ens av sponsorer. Det är alltså en otrolig gåva i form av folkfest som miljardären mer än gärna bjuder Ålands befolkning på.

Anders Wiklöf om kalasets kostnad

När Svensk Damtidning pratar med kungavännen och Ålandsprofilen avslöjar han inte den svindlande summan av kalaset - men han berättar vad gesten innebär för honom.

Annons

– Jag tycker inte att det är något speciellt. Det är att ge tillbaks till det samhälle man har växt upp i, säger han.

Han fortsätter att utveckla hur han resonerar kring de stora omkostnaderna.

– Det har ingen betydelse, jag bryr mig inte. Jag tänker inte att det är pengar jag betalar ut, jag ser det som glädje, avslutar han.

Åh, ja...med den långa artistlistan för kvällen kan det konstateras att kalaset troligtvis är en generös gåva till Ålands turister och befolkning.

Foto: Pontus Höök

Annons