Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här försvinner Carola från scen mitt under uppträdandet – allt fångas på film

24 jun, 2024, 16:30 
Carola Häggkvist gjorde det oväntade – mitt under en spelning i Oslo.
Annons

Carola Häggkvist är en entertainer av rang. Hon har i stort sett alltid stått på scen, greppat tag i en mick och sjungit låtar som ”Fångad av en stormvind” och ”Tommy tycker om mig”.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

I fjol firade hon 40 år som artist. Då begav hon sig ut på vägarna, upptäckte olika scener i Sverige och möttes av vilda applåder från den publik som kommit för att hylla den folkkära artisten.

– Det känns som om jag befinner mig i en kreativ kanot på väg ned för en forsande älv som just har haft islossning, sa Carola när det var dags för den stora turnén.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är en entertainer av rang och älskar att underhålla publiken.Jussi Nukari

Här försvinner Carola från scen

Carola vet vad som krävs för att underhålla publiken. Ibland tar hon även ut svängarna, utmanar sig själv på de mest oväntade sätten så till den grad att hon till och med överraskar sig själv.

Det var precis det mod hon visade i helgen, under en spelning i Oslo. Då bestämde hon sig plötsligt att vind för våg kasta sig ut i publikhavet och låta massan föra henne vidare.

”Jag hade så himla kul igår när jag vågade mig ut i publiken. Frågan är vem som skrattade mest, publiken el jag?! ’Den som har roligast vinner’ säger Magnus Spångberg innan gig, ett mkt tänkvärt ordspråk egentligen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Carola hyllas stort

Carolas modiga beslut uppskattas även av följarna. I kommentarsfältet är det många som är framme och hyllar artisten och kommer med lovord.

”Älskar din energi Häggis!!!”, skriver en person.

”Underbart!!! Helt övertygad om att skratt förlänger livet!!”, skriver en annan.

”Wow vilken show du bjöd på i det här videoklippet Carola i från i går kväll Carola”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons