Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här gör Pernilla det oförlåtliga – splittringen med Christian Bauer

19 sep, 2023, 19:00 

Pernilla Wahlgren dök oväntat upp på matchen med Christian Bauer.

Annons

Pernilla Wahlgren har äntligen fått en lugn stund. Efter en hektisk arbetsperiod kan hon pusta ut, ta lite välbehövlig semester och koppla av med nära och kära vid sin sida.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Självklart tillbringas mycket av tiden med fästmannen Christian Bauer, som hon är lyckligt kär i, och för Christian är det så klart väldigt roligt att få ännu mer tid med sin älskade fästmö

Men trots att de är lyckligt förlovade, finns det en splittring i relationen. Splittringen blev tydlig för några dagar sedan, när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer såg Djurgården mot Värnamo på Tele2 Arena.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren.

Konfronterad av Djurgårdens sportchef

Varför Pernilla befinner sig på en Djurgårdens-match må förvåna många. Hon hejar nämligen på AIK, vilket blev tydligt när hon sjöng Sareks ”Genom eld och vatten” i Allsång på Skansen och lyckades klämma in ett ”Vi älskar AIK”.

Händelsen i programmet fick Bosse Andersson, sportchef för Djurgården, att konfrontera Pernilla Wahlgren efter sändning när hon varvade ner på en krog i centrala Stockholm.

– Vi tog ett utvecklingssamtal med Pernilla på Sturehof efteråt. Det var väl mer än grej. Familjen har AIK i sig, hon är ihop med en kille som är Djurgårdare, sa han och syftade på Christian Bauer.

Annons

Bilderna på Pernilla och Christian

Bosse Andersson var dessutom på plats på VIP-läktaren när Christian och Pernilla bevittnade matchen. Christian fick även en matchtröja av Bosse och på bilder kunde man se hur han tog av sig sin skjorta för att byta ut den mot en Djurgården-tröja.

Christian Bauer, Pernilla Wahlgren och Bosse Andersson
Christian Bauer får en matchtröja av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.
Christian Bauer, Pernilla Wahlgren och Bosse Andersson
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren samtalar med Bosse Andersson.
Annons

Pernilla verkade i sin tur vara på väldigt bra humör, trots att hon befann sig på fel match, och sågs både pussa och skratta med Christian. En gång såg man även hur paret höll upp en halsduk.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ser ut att ha kul på matchen.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer håller upp en halsduk.
Annons

Foto: TT

Annons