Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här gör Steffo bort sig i direktsändning – kollegan bryter ihop totalt

03 maj, 2024, 10:00 
Sofia Geite kan inte hålla sig för skratt efter Steffo Törnquists dråpliga miss i Nyhetsmorgon.
Annons

Många skulle nog beskriva Nyhetsmorgon som ett självspelande piano, ett väloljat maskineri som sedan flera år tillbaka stålsatt sig med rätt verktyg i form av TV4-profiler som Steffo Törnquist och Sofia Geite.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Om Steffo är hammaren, är Sofia spiken. De kompletterar varandra på ett sätt som får tittarna att hylla dem kraftfullt i kommentarsfält, med vilda hurrarop och lovord om vilket ”utmärkt sällskap” de är på morgonkvisten.

Men så, under fredagens direktsändning, råkade det annars så väloljade maskineriet få i sig lite grus. Steffo var lite het på gröten, ville att programmet skulle komma igång på allvar och råkade gör bort sig på ett sätt vi inte är vana vid att se.

Annons
Steffo Törnquist
Steffo Törnquist gjorde sig skyldig till en miss i Nyhetsmorgon som fick TV4-stjärnan att gråta av skratt.TV4

Steffos miss i TV4

I sedvanlig ordning läste Sofia upp vad som kommer hända i dagens sändning. Steffo i sin tur verkade dock tro att de skulle gå vidare till reklam och avbröt henne med att säga: ”Vi är snart tillbaka”.

För en sekund undrade Sofia hur det egentligen var fatt med den annars så knivskarpa kollegan, varför han var så mån om att gå vidare till reklam och fick hoppa in och rätta honom.

– Nä, vi har 45 sekunder kvar? Haha, säger Sofia Geite och börjar skratta okontrollerat.

Annons
Sofia Geite
Sofia Geite kan inte hålla sig för skratt när en övertaggad Steffo är i farten.TV4

Sofia bryter ihop

Steffo förklarar att han är lite övertaggad just i dag, att kocken Nisse Molinder kommer till studion och ska göra sin champagnesås, vilket tycks göra TV4-stjärnan lite extra nervig.

Annons

– På tal om blackout ska vi tala om ”STHLM blackout”, en ny svensk actionkomedi, säger Sofia som fortsatt kämpar med att hålla sig för skratt.

Till slut tar skrattet över och Sofia måste ursäkta sig. Samtidigt sitter Steffo bredvid och torkar glädjetårar efter den fadäs som precis utspelat sig i direktsändning.

– Haha, förlåt... WHOOO! avslutar Sofia.

Foto: TV4/Instagram

Annons