Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här hånar Pernilla Wahlgren plötsligt Anders Öfvergård – drar upp känsliga ämnet

01 sep, 2023, 07:00 

Pernilla Wahlgren passade på att skicka iväg en liten känga.

Annons

Anders Öfvergård, känd som Arga Snickaren har varit i hetluften på sistone. Tv-profilen dömdes för ringa stöld, efter att ha ertappats med köttbitar som han inte betalat i en ICA-affär.

Men nu gör han revansch i rutan – och då passar Pernilla Wahlgren på att skicka iväg en pik om den känsliga frågan.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Anders Öfvergårds svar efter köttstölden

– Jag är faktiskt både förvånad och besviken, meddelade Anders Öfvergård till Aftonbladet när domen stod klar.

Själv har han erkänt att han inte betalade, men menar att stölden inte skedde medvetet, och att det kan ha varit fel på den självskanningsmaskin han använde under handlingen.

– Min intention var liksom inte att åka och sno saker. Det första jag sa till personalen var att vi får ställa det här till rätta. Det var inte som att jag sprang iväg med påsen. Jag bad om ursäkt och sa att jag skulle betala, har Anders sagt till tidningen.

Annons

Hans straff blev trots det 40 dagsböter till ett värde av totalt 40 000 kronor, och 1000 kronor till brottsofferfonden.

Pernilla Wahlgrens känga till Anders Öfvergård

Men nu har Anders Öfvergård betydligt roligare saker att se framemot. Han har lämnat Sverige för att bege sig ut på en månadslång segling – över Atlanten. Det hela filmas och sänds senare på kanal 5 i programmet Över Atlanten.

Med sig på den utmanande resan har han Malin Gramer, Jessica Andersson, Tobias ”Tobbe trollkarl” Blom, Hampus Hedström och Björn Kjellman.

Och någon som tog sig en närmare titt på deltagarlistan, är Pernilla Wahlgren. På Instagram postar hon en bild på besättningen med texten:

"Ändå lite roligt att Anders Öfvergård och ICA-Stig ska åka ut på Atlanten tillsammans! Undrar om det bjuds på ryggbiff eller entrecote ombord?"

För visst åker han ut till havs med Björn Kjellman, som spelar ICA-Stig i de framgångsrika reklamerna, något Pernilla inte lät slinka förbi i första taget...

Foto: TT/Instagram

Annons