Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här hånas Victoria och Daniel av Pernilla - plötsliga orden från scenen

15 aug, 2023, 18:43 
Felicia Plåt
Pernilla Victoria

Pernilla pikade till kungligheterna under allsången.

Annons

Just nu sänds sista avsnittet av Allsång på Skansen för denna gången. Pernilla Wahlgren har gett oss en allsång-sommar vi sent kommer att glömma, med massa härlig musik och roliga överraskningar.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Pernillas hån mot prins Daniel

Hela Sverige har följt Pernilla och artisterna varje tisdag under sommaren. Det är mångas favoritprogram och troligtvis har även våra kungligheter suttit bänkade i tv-soffan hemma på slottet för att sjunga med i allsången.

Men under det sista programmet fick de nog sig en liten chock då Pernilla kom med en liten oväntad kommentar. Det var när hon skulle presentera ensemblen av musikalen Änglagård, med bland annat Helen Sjöholm, som hon fick in en liten pik mot kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

– Nu ska det handla om en film som har skrivits in i svensk filmhistoria. En film som handlar om en isolerad plats en metrosexuell man och att komma in i en familj och försvåra arvsrätten. Nej, jag pratar inte om filmen om kronprinsessan Victoria och prins Daniel utan om änglagård, säger Pernilla.

Victoria och Daniels humor

Såklart så var det bara ett skämt av Pernilla, men vi tror både vi och kungafamiljen hoppade till i soffan där hemma. Kungafamiljen är vana vid att folk vill skoja med dem, som tur är så har både Victoria och Daniel humor och skrattade nog åt Pernillas lilla hån.

Annons