Här lämnar Måns Zelmerlöw intervjun i SVT – vägrar svara på känsliga frågan

28 mar, 2023, 15:00 

Känsliga frågan blev för mycket.

Annons

En av våra mest folkkära artister är utan tvekan Måns Zelmerlöw. Med en Eurovision song contest-vinst i bagaget och otaliga Mello-hits har vägen in i folkets hjärtan varit spikrak.

Nyfikenheten kring Måns är givetvis stor – men han vill inte dela med sig av allt. När han får en fråga i SVT väljer han att lämna studion.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Så träffades Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw

Det är inte bara karriären som går som på räls för Måns. På kärleksfronten går det också galant, han är gift och har barn med skådespelaren Ciara Zelmerlöw. De är bosatta i London, men han är ofta hemma i Sverige för jobb.

Recept.se Nyhetsbrev

Makarnas vägar korsades för första gången 2016, på en minst sagt romantisk plats: ett bröllop. Det slog däremot inte gnistor direkt, i alla fall inte för Ciara. I Tillsammans med Strömstedts har de berättat om första mötet.

Annons

Måns och Ciara satt vid samma bord, och Måns spanade genast in sin blivande fru. Hon å andra sidan, föll inte pladask:

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, för du var så snygg och hade saker och ting på plats, säger hon.

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw håller om varandra på röda mattan
Måns och Ciaras kärlekshistoria är som tagen ur en romantisk film!

Måns Zelmerlöw lämnar studion efter programledarens känsliga fråga

Men som tur är stod stjärnorna rätt och idag är paret störtkära. Både Ciara och Måns har givetvis haft romantiska möten innan de kom in i varandras liv, och det är detta som tas upp i SVT-programmet Gruppchatten.

Programledaren berättar nämligen om ett rykte, som menar på att Måns haft en flört med realitystjärnan Paulina Danielsson. Hon berättar att Paulina hintat om detta på sociala medier, men Måns blir genast obekväm.

Annons

– Jag tänker inte kommentera det här. Det var perfekt att jag var tvungen att gå nu. Tack och hej, säger Måns Zelmerlöw och lämnar studion.

Visserligen lämnar han med ett skratt, och det var förmodligen den sista frågan. Men det är tydligt att Måns inte är särskilt sugen på att prata om sitt "tidigare liv".

Foto: TT

Annons