Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här möts Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso – efter ilskna utspelet

26 okt, 2023, 09:23 

Nu möts talkshow-drottningarna – efter den öppna ilskan.

Annons

Bianca Ingrosso och Carina Bergfeldt har mycket gemensamt – som att de båda leder varsin superhyllad självbetitlad talkshow. Bianca på kanal5, och Carina på SVT.

Men det har också lett till en hel del jämförelser, och öppen ilska. Nu möts talkshow-drottningarna till slut i tv efter alla vändor.

Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla årBrand logo
Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla år

Carina Bergfeldts ilska efter orden om Bianca Ingrosso

Det var på sin egna Instagram som Carina Bergfeldt ventilerade sin ilska, efter att hon i intervjuer och i sitt egna kommentarsfält fick frågor om Biancas då nystartade program.

Och alla ville veta samma sak: är hon hotad av sin kollegas framgång?

I en intervju fick till och med Bianca frågan om hennes talkshow skulle bli bättre än Carinas. Det fick Carina att i sin tur ryta ifrån rejält.

Annons

– Tror ni att David Hellenius fick frågan ”Är du bättre än Robin Pålsson?” Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan? Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra, skrev hon i ett ilsket inlägg på Instagram.

Samtidigt har hon vid flera tillfällen hyllat Bianca, och berättat att de är goda kollegor.

Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso möts efter stora ilskan

Carina Bergfeldt menade alltså att de bägge jämfördes för att de var kvinnor, och när hennes tittare hyllade henne – för att samtidigt sänka kollegan Bianca, var hon inte tyst.

"Carina, du kan inte jämföras med Bianca. Du har kunskap, empati, djup, intelligens ..... Bianca har inget annat än stort ego" Skrev en tittare till exempel.

Då satte Carina ned foten.

"Jag tycker att Bianca är en superhärlig person och tycker att den sortens personangrepp är både plumpa och dumma"

Och nu möts de båda igen – Carina är nämligen en av gästerna i Bianca Ingrossos talkshow som sänds på söndag. Det framgår av bilder som publicerats från inspelningarna.

Foto: TT

Annons