Har president Sarkozys unga hustru bedragit honom?

President Nicolas Sarkozy och Carla Bruni.

President Nicolas Sarkozy och Carla Bruni.

Frågan på allas läppar i Frankrike just nu är om äktenskapet mellan landets president Nicolas Sarkozy och hans hustru Carla Bruni är över. Flera tidningar har i alla fall skvallrat om Carla ska varit otrogen.

Carla Bruni, 42, president Nicolas Sarkozys vackra italienska hustru ska enligt flera franska tidningar redan ha skaffat sig en älskare. Det är den unge musikern Benjamin Biolay, 37, som är en av hennes gamla vänner. Till och med den respekterade tidningen Journal De Dimanche berättar om den påstådda affären.

Musikern Benjamin Biolay.

Musikern Benjamin Biolay.

Det säga att Carla ska ha inlett en intim relation med Benjamin och till och med rest iväg till Thailand på semester med honom, till makens stora förtret.

Sarkozy ska ha tvingat hem henne därifrån men det hjälpte ändå inte, presidenthustrun fortsatte bara att umgås med sin Benjamin i hans Paris-lägenhet.

Fast den 55-årige presidenten ska väl inte säga så mycket, det ryktas nämligen om att även han tagit sig en älskarinna, den stiliga miljöministern Chantal Jouanno, 40. Men uppgifter gör även gällande att paret har ett öppet äktenskap.

På bilden ser vi här Nicolas Sarkozy och Carla Bruni-Sarkozy vara på väg att ta emot den ryska presidenten på middag i Paris den andra mars. Då såg de så här glada ut.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella