Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här sätter Pernilla ner foten – efter frågan om Christian Bauer: ”Dörren är där!”

04 maj, 2024, 18:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Pernilla Wahlgren håller inte igen.
Annons

Ett av det mest framträdande paret i Sverige måste ändå vara Pernilla Wahlgren och hennes nyblivne make Christian Bauer.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren gifte sig i smyg

I vintras chockade de nöjessverige med att avslöja att de gift sig – i högsta hemlighet, med bara närmsta familjemedlemmarna som vittnen.

Sedan dess har livet rullat på, Pernilla som nyligen blivit farmor och Christian som nyligen begav sig ut på ett stort äventyr och kanske sin största utmaning i livet hittills.

Han har nämligen växlat upp ordentligt med träningen inför det omtalade cykelloppet med märket Skoda i Marockos öken.

Pernilla Wahlgren om otrohet

Pernilla befinner sig däremot på hemmaplan och diskuterade otrohet med Sofia Wistam i deras podcast "Wahlgren & Wistam".

Annons

Närmre bestämt diskuterar de "mikro-otrohet", och Sofia Wistam frågar Pernilla om hon anser att det räknas in om Christian hade skickat en flörtig emoji till någon annan på sociala medier.

– Ah men inte mikro-otrohet, det tycker jag är löjligt att säga. Men det skulle vara opassande. Skulle han skriva en flamma till dig, en bild som du lägger upp på Instagram där du är läcker eller snygg. Det skulle jag bara tycka är snällt och komplimang till en kompis, förklarar Pernilla.

"Är väldigt fysisk"

Hon menar att hon aldrig hade klarat av att vara med en svartsjuk person, som Christian inte är, speciellt med tanke på hur nära relation hon har med sina kollegor.

– Jag är väldigt fysisk med mina kollegor. När vi är ute på turné så står jag ofta och håller om Ola för han är som min bästa vän och bror. Skulle jag då vara tillsammans med en svartsjuk person hade den kunnat säga "men gud vad du är fysisk med Ola". Vi sitter på turnén och masserar varandra och kärleksbombar varandra.

Pernilla Wahlgren om svartsjuka i relationen

Men det finns gränser även för Pernilla Wahlgren.

– Jag tycker så här, ett förhållande som är tryggt och bra är ju icke-svartsjukt och då behöver man inte bry sig. För mig handlar det inte om att unna, för mig är det så här "vill du äta lunch med dina kollegor så bryr jag mig inte om det är en man eller kvinna". Punkt. Och jag litar på honom. Och skulle det vara så att han trampar i klaveret, så är dörren där! Så var det med det!

Annons