Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här spårar det ur i Nyhetsmorgon – kollegorna ryker ihop: ”Himla bråk”

21 nov, 2023, 19:00 

Programledarna inte överens i Nyhetsmorgon.

Annons

Nyhetsmorgon-gänget är som en stor familj. De har med åren blivit så varma i kläderna, och lärt känna varandra så bra, att den annars så professionella relationen ibland ter sig syskonlik.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Programmet är känt för att blanda högt och lågt. När ämnena är lite av mer lättsam karaktär, kan det hända att TV4-profilerna visar upp en lite mer privat sida, där de passar på att kivas lite med varandra.

Det hände under måndagens sändning när de diskuterade den populära leken ”sten, sax, påse”. Här gick flera profiler igenom regelverket, vilket beskrevs olika beroende på vem man frågade.

Annons
Matilda Boza
TV4-profilen Matilda Boza hade starka ”sten, sax, påse”-åsikter.

”Inte trevlig stämning”

Matilda Boza var övertygad om att man snabbt skulle säga ”sten, sax, påse” och sen göra sitt drag inom tre sekunder, medan Maria Forsblom var övertygad om att man skulle dra ut på det sista ordet.

Kollegan Anders Pihlblad avslöjade dessutom att diskussionen startade under reklampausen och att tittarna inte fått se den dispyt som ägt rum i den annars så direktsända TV4-studion.

– Ja, det var inte trevlig stämning när Soraya och Matilda kom in i studion. Ett himla bråk, avslöjar Anders Pihlblad i sändning.

Annons
Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon
Anders Pihlblad avslöjar att det var ett ”himla bråk” i studion som tittarna inte fick se.

SM-vinnaren avslöjar korrekta svaret

I helgen gick SM i ”sten, sax, påse” av stapeln. När allt var klart stod Sara Norrby från Täby som vinnare och när hon intervjuas i TV4 avslöjar hon att Maria Forsbloms variant är närmare det korrekta svaret.

Medan Maria Forsblom hurrar över att hon överglänst Matilda Boza, berättar Sara Norrby om andra egenskaper som är viktiga när man ska vinna ett parti ”sten, sax, påse”.

– Mycket ögonkontakt, läsa kroppsspråk, bjuda lite på en show och känna in sin motspelare. Psyka lite, fast på ett snällt sätt.

Annons
Maria Forsblom
Maria Forsblom är överlycklig när hon får veta att hon har bättre koll än Matilda Boza.
Sara Norrby
Sara Norrby från Täby vann SM i sten, sax, påse i helgen.
Annons

Foto: TV4/Instagram

Annons