Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här stormar Carola plötsligt scenen på populära klubben – ingen förstår någonting

24 jul, 2023, 14:00 

Carola skapar fullständig rabalder efter hennes kupp.

Annons

Det är få artister som lyckas skaffa fans så gränsöverskridande generationer som Carola Häggkvist. Ena dagen rockar hon loss på Allsång på Skansen – och andra dagen kuppar hon ett populärt utehak.

Ja, det sistnämnda var onekligen en chock för alla inblandade. På klipp från beach-klubben Kallis i Visby syns Carola överraska alla besökare när hon plötsligt stormar scenen.

Carola: Så är det att jobba med Pernilla WahlgrenBrand logo
Carola: Så är det att jobba med Pernilla Wahlgren

Sanningen om Pernilla Wahlgrens "extra-familj"

Ja, klubben Kallis har kanske inte det klientel man förknippar med Carolas fan-skara – men nu är det läge att tänka om, för det var där hon skapade succé i helgen.

I helgen hade hundratals köpt åtråvärda biljetter till dagsfesten på Kallis, där DJ:n Nause skulle kicka igång partyt. Klingar hans namn bekant? Han heter egentligen Jacob Criborn, och tillhör Pernilla Wahlgrens innersta krets.

Annons

Han och hustrun Melina Criborn är några av familjens närmsta vänner, och faktum är att Bianca och Benjamin är gudföräldrar till deras barn Cleo och Jack. Det hela började att Melina och Oliver Ingrosso var barndomskompisar, och resten är historia.

– Man föds med en familj och man kan välja en familj och de är verkligen min familj, alla de. Jag är tacksam och lycklig att de ser min familj också som det, har Melina sagt till Hänt om familjen Wahlgren/Ingrosso.

Benjamin Ingrosso och Carola
Carola och Benjamin passade på att "catch up" i Visby.

Carolas överraskning på populära klubben – chockar alla

Carola har ju också en fin relation till familjen Wahlgren, och nu har den också utvidgats till familjen Criborn. Nause, eller Jakob, har nämligen släppt låt ihop med Carola! En nygammal sådan, eftersom det är en remix av hennes klassiska hit Främling.

Annons

Därför var det inte mer än rätt att hon under hans set på Kallis plötsligt stormade scenen för att uppträda – och fansen fattade ingenting.

– Hörni, Kallis. Vad ska man säga liksom... Jag släppte en låt i fredags, med ikoneras ikon: Carola! ropar Nause från scenen.

Kamerorna plockades omedelbart fram och ett öronbedövande jubel ekade på Visby – dessutom kunde ungdomarna varje ord till låten.

Carola själv verkade onekligen nöjd med överraskningen.

– Fick lite känslan av hysterin 1983 när jag hörde tjejernas skrik då jag gick ned från scen på Kallis mot publiken och stod på basförstärkaren! 🙌🏼🙌🏼 Nause höll det hemligt ända fram tills han spelade nya grymma versionen av Främling…!! Älskar att överraska, skriver hon på Instagram.

Se klippet själv nedan!

Foto: TikTok/TT

Annons