Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här syns Bianca Ingrosso och kändisen ihop – avslöjar relationen: ”Sötnos”

03 apr, 2023, 20:00 
Kändisen rörd efter mötet med Bianca Ingrosso.
Annons

Allt verkar gå som tåget för Bianca Ingrosso. Som så många gånger förr har hon många strängar på sin lyra och verkar inte ha några planer på att ta det lugnt den närmsta tiden.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Talkshowen Bianca är nämligen igång med sin andra säsong och programmet har hyllats av såväl tittare som kritiker, samtidigt som hennes affärsimperium drar in miljonbelopp.

Bianca Ingrosso har även lyckats locka till sig internationella storstjärnor. I fjol gästades hon av Dwayne ”The Rock” Johnson, som toppat listan bland världens mest betalda skådespelare.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft stora framgångar med sin talkshow Bianca.

Bianca Ingrosso om kändismötet

Den här säsongen ville hon inte vara sämre och lyckades locka till sig två Hollywood-stjärnor i form av Adam Sandler och Jennifer Aniston. Inför mötet var det en lyrisk Bianca Ingrosso som försökte smälta allt.

Annons

”Det var overkligt! Att jag har fått äran att prata med dem, skratta tillsammans och njuta av gött snack var så så stort för lilla mig! Och dem var underbara”, skrev hon i ett sms till Expressen.

Pernilla Wahlgrens ord: ”Så stolt”

Även Jennifer Aniston och Adam Sandler verkade ha varit lyriska efter intervjun med Bianca Ingrosso.

I podcasten ”Wahlgren och Wistam” berättar Biancas mamma Pernilla Wahlgren att världsstjärnorna fortsatte att prata om dottern efter talkshowen.

– Jennifer hade sagt till Adam Sandler: ”She was such a sweetie” och Adam Sandler hade svarat ”Yeah, she was so funny, that Bianca”. Jag är så stolt över henne, säger Pernilla i podden.

Jennifer Aniston och Adam Sandler gästade Bianca Ingrossos talkshow
Jennifer Aniston och Adam Sandler gästade Bianca Ingrossos talkshow.

Foto: TT

Annons