Här visar Charlotte Perrelli upp okända bonusdottern

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

TT

Charlotte Perrelli visar sällan upp bilder på sin bonusdotter, men i ett inlägg på Alla hjärtans dag får Izabelle synas i en fin hyllning.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

I och med giftemålet med Jensen fick Perrelli även en bonusdotter i Izabelle, vars mamma är TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Izabella bor hälften av tiden hos mamma och hälften av tiden hos pappa.

– När hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen, har Suzanne Sjögren tidigare sagt till Hänt.

Perrelli visar upp bild på okända bonusdottern

Charlotte Perrelli lägger sällan upp bilder på sin bonusdotter, men när Izabelle fyllde 13 slog schlagerdrottningen på stort och genomförde en stor hyllning till den då nyblivna tonåringen.

"Igår firade vi världens finaste tjej!! Hon blev tonåring! Izabella Som går från klarhet till klarhet. Inte alltid lätt att vara ensam tjej i en stor barnaskara av killar men om någon klarar det så är det du. Med hjärtat på rätt plats och otroligt omtänksam. Grattis kära du!!!! Eftersom önskemål alltid infrias på födelsedagen så blev det kladdkaka klädd med vaniljglass. Jordgubbar och Godissnören som rosetter!"

Nu har Charlotte Perrelli lagt upp en ny bild på Izabelle. När kändisfamiljen semestrar utomlands lade schlagerdrottningen ut en bild på sin familj i samband med Alla hjärtans dag.

På Instagram skriver Perrelli om sin stora kärlek.

"KÄRLEK Det enda som räknas i slutändan. Att få älska och att bli älskad. Villkorslöst och äkta. Med tillit och med förtroende. Att glädjas med dem man älskar allra mest. Det finns såå många som är viktiga i mitt liv. Min familj är stor och det är många som ingår i den närmsta kretsen och som jag inte vill vara utan och som jag värnar om oerhört. Min fantastiska vänner. Love You."