Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här visar Zlatan Ibrahimovic vad han verkligen tycker om att Helena Seger är 11 år äldre

12 jun, 2023, 17:00 
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic har visat vad han verkligen tycker om ålderskillnaden mellan honom och Helena Seger.

Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger fick en okonventionell start på sin kärlekssaga. Båda har berättat om den på varsitt håll.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare berättat för tidningen Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Helena Seger är äldre än Zlatan – därför gillar han det

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan och Helena är en underbar kärlekssaga!

Något annat som står ut i fallet Zlatan och Helena är deras åldrar. Det är väldigt ovanligt att en fotbollsstjärna är tillsammans med någon som är mer än tio år äldre.

Annons

Men Zlatan är ingen vanlig fotbollsstjärna. Jennifer Wegerup, som bevakat Zlatan i två decennier, kan berätta mer om den unika dynamiken mellan Ibra och hans Helena.

– Hon är 11 år äldre, och det går i linje med hur Zlatan är. Han vill ha någon han kan prata med. Och det tycker jag hedrar honom. Det säger mycket om Zlatan. Sedan är hon snygg såklart, men också mer.Jag minns att jag när var på Gazzetta dello Sport och då var det en på redaktionen som inte fick till en så bra relation med Zlatan. Då sa någon att vi skulle skicka en ung kvinnlig reporter och då sa jag ifrån. För dels är det ett vidrigt uttalande, men sedan skulle det där aldrig funka på Zlatan. Han är lika trevlig eller otrevlig oavsett om du är man eller kvinna. Han är inte en simpel person. Han är väldigt komplex, säger Jennifer till Svensk Dam.

"Han är väldigt smart"

Helena är överlag en otypisk fotbollsfru.

– Hon är väldigt smart och väldigt driven. Hon är inte den klassiska fotbollsfrun, hon är inte nöjd med att “bara vara en fru”. Hon har blivit arg när folk skrivit att hon är fotomodell, hon har inte varit den typen av kvinna, säger Jennifer.

Annons