Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hårda attacken mot Isabella Löwengrip och fästmannen: "Anledning till att göra slut"

14 dec, 2023, 07:00 
AvGabriella Hall
Isabella Löwengrips ord om fästmannen väcker starka reaktioner.
Annons

Isabella Löwengrip var fjorton år när hon började blogga och blev snabbt en av de första stora bloggarna i Sverige. Än idag delar hon med sig av sina tankar, men såklart har mycket förändrats sedan starten.

Här är alla par som deltar i ”Tillsammans med Strömstedts” 2022!Brand logo
Här är alla par som deltar i ”Tillsammans med Strömstedts” 2022!

33-åriga Isabella är inte bara en bloggare, minst lika mycket är hon en framgångsrik entreprenör. Hon är också tvåbarnsmamma och är sedan i somras förlovad med sin kärlek Paul Sundvik.

Efter tre år tillsammans gick Paul ner på knä och friade till Isabellas stora glädje. Paret bor i en spektakulär arkitektritad villa på Lidingö, där Isabellas barn Sally och Gillis också bor varannan vecka.

Resten av tiden bor barnen hos sin pappa och Isabellas ex-man Odd Spångberg.

Under sommaren 2023 förlovade sig Isabella med Paul Sundvik, 56.

Isabella Löwengrip om veckorna utan barnen

När barnen är hos Odd känner sig Isabella inte hundra procent hel, något hon berättar på sin blogg samtidigt som hon undrar om man får säga så.

"Barnen är här! Jag är hel igen! Men jag har lärt mig att inte säga så när Paul hör för han tolkar det som att jag inte är hel när jag bara är med honom. Att det livet liksom inte är tillräckligt. Jag förstår hur han tänker men mitt svar är inget han vill höra", skriver Isabella under måndagen.

Annons

Hon fortsätter:

"Hur lycklig jag än är med Paul så känner jag inte att livet är 100 % bra, eller att jag är helt lycklig – Om inte barnen är här."

Avslutningsvis frågar Isabella om det är elakt av henne att säga så. Flera av läsarna svarar att det inte alls är elakt och förstår henne helt och hållet.

Orden om Isabella Löwengrips fästman: "Ryser av äckel"

Beskrivningen av Pauls resonemang väcker däremot starka reaktioner bland läsarna. Även Camilla Gervide, som granskar influensers, reagerade.

På sin sajt Bloggbevakning ifrågasätter hon fästmannens tankesätt och efter inlägget har ännu flera höjt sina röster.

Bland andra poddaren Julia Frändfors som starkt motsätter sig Pauls resonemang.

"Sjukaste jag läst. På riktigt. Han är väl strax 70 år gammal? Och resonerar så? Ryser av äckel. Stackars Bella. Det här är på riktigt en anledning till att göra slut tycker jag", skriver Julia Frändfors i en story på sin Instagram.

Isabella har själv inte sagt något mer om det hela.

Foto: Karin Törnblom/TT, Lisa Arfwidson/SvD/TT

Annons