Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hårda attacken mot Peg Parnevik – efter hennes beteende i tv

16 dec, 2023, 07:00 

Nyheters 24:s reporter Quetzala Mikko Blanco går till hård attack mot Peg Parnevik.

Annons

Peg Parnevik blev känd för det svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet ”Parneviks”, där vi fick stifta bekantskap med hela familjen Parnevik och deras liv i Florida.

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Sedan dess har Jespers och Mia Parneviks barn gjort sig kända på annat håll. Peg Parnevik har satsat på en karriär som artist och är just nu aktuell som en av artisterna i TV4:s Så mycket bättre.

När Peg för två månader sedan gästade Carina Bergfeldts talkshow i SVT fick hon frågor om sitt artisteri, men också en del frågor om sin kända familj och hur det är att ha ett golfproffs som Jesper till pappa.

Familjen Parnevik
Familjen Parnevik.

Hårda attacken mot Peg Parnevik

Detta uppskattades in av artisten och systern Penny Parnevik. I ett inlägg på Instagram vädrade Penny sin besvikelse och tyckte att intervjun med Peg inte hade varit superrolig att ta del av.

Annons

"Åh va så taggad på denna intervju men blev lite besviken. Den handlade om att farfar har haft en grym karriär, pappa haft en grym karriär, men när det gäller Pegs karriär va det bara nyfiken att fråga om låten handlar om hennes ex?", skrev Penny bland annat.

Det är inte första gången som syskonen reagerar över frågorna de får i en intervju, skriver Nyheter 24:s reporter Quetzala Mikko Blanco, och in en krönika riktar hon hård kritik mot Pegs beteende.

Peg Parnevik
Peg Parnevik får kritik.

Kallas för ”gnällspik”

I krönikan tar hon upp begreppet ”nepo baby”, vilket enkelt förklarat betyder att barn till kändisar har lättare för att bli kända själva. I den kategorin tycker hon Peg hör hemma.

”Peg tror att folk vill prata om hennes familj för att de är män. Det handlar inte om att de är män. Det handlar om att de är kända...”, skriver Quetzala Mikko Blanco.

Quetzala fortsätter med att rada upp exempel på intervjuer som Peg medverkat i och efteråt haft åsikter om frågorna som ställts.

”Om några år när Peg står på Allsång på Skansen i ännu en sliten skinnjacka och sjunger om en kille som var dum mot henne år 2014 så kommer man klia sig i huvudet och försöka minnas, hmm vem är det där egentligen? Var inte det hon gnällspiken?”, skriver hon vidare.

Foto: TT

Annons