Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hårda kravet på TV4 – efter kanalens besked om Vilket liv

07 okt, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman
Hårda kravet på TV4. Foto: Instagram/Renée Nyberg

Tommy Körberg avslutade en framgångsrik första säsong. Nu sätts hårda krav på TV4!

Annons
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

TV4 har överraskat oss genom åren. Gång efter annan har de startat program som snabbt blivit populära hos de svenska tv-hushållen.

Därför var det inte konstigt att kanalens nya jättesatsning "Vilket liv" skulle bli succé.

Det var en kort, men intensiv, säsong som har underhållit tittarna under sensommaren ända in på hösten. I premiäravsnittet hyllades Björn Skifs, och sedan dess har Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och i det sista avsnittet som sändes i söndags var det dags för Tommy Körberg att få sitt livsverk hyllad.

Förutom de välkända stjärnorna som är kvällens huvudperson, görs det många spännande gästspel. Under Lena Philipssons kväll dök en riktig Schlagertrio upp, Pernilla Wahlgren Carola Häggkvist och Nanne Grönvall.

TV4 meddelade inför söndagens final att det kommer eka tomt framöver, i alla fall för den som ville fortsätta se Vilket Liv.

Hårda kravet på TV4 – efter kanalens besked om Vilket liv

Kanalen är nämligen inte helt säkra på en andra säsong.

Annons

– Det är otroligt roligt att tittarna har uppskattat Vilket liv! och responsen har varit stor. Vi återkommer om nya besked gällande programmet längre fram, till dess kan man njuta av alla hyllningar av Björn Skifs, Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Tommy Körberg på TV4 Play, har exekutiv producent Caroline Norrby tidigare sagt till Nöjesguiden.

Nu höjs ytterligare röster för att fortsätta med Vilket Liv! Och visst vore det underbart att få avsluta veckan med att hylla någon man verkligen tycker om?

TV4 la ett kort klipp i veckan på Facebook när Tommy Körberg kör ikoniska "Stad i Ljus" och får stående ovationer, vilket är helt förståeligt!

I kommentarsfältet har flera krävt att det blir en andra säsong.

"Nu väntar vi på en fortsättning. Listan på intressant personer kan göras lång", skriver en användare och får medhåll av flera andra personer.

"Jag hoppas att programmet kommer tillbaka. De har varit så bra och det är värt en repris. Bra artister med de bästa programledarna. Så skönt med en programledare som låter gästerna glänsa, tack!, lyder en kommentar.

Ja, det är svårt att argumentera emot. Renée Nyberg är en äkta stjärna och en rutinerad programledare med många år på nacken.

Det återstår att se om TV4 lyssnar på tittar!

Annons