Hårda kritiken mot Biancas talkshow – efter premiären: "Pratar helst om sig själv"

Hårda kritiken mot Biancas talkshow – efter premiären: "Pratar helst om sig själv"

Bianca Ingrosso har fått både ris och ros efter fredagens premiär av den egna talkshowen.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Igår, fredag, hade Bianca Ingrossos egna talkshow äntligen premiär i Kanal 5 och på Discovery Plus!

Efter flera månader av väntan var många taggade till tårna inför premiären – och vilken succé det blev!

27-åringen har hyllats enormt mycket i sociala medier under helgen, av både fans, vänner och kollegor. De allra flesta är överens om att Bianca är som gjord för programledarrollen.

På fredagen hade Biancas talkshow premiär!

Foto: Karin Törnblom/TT

Fina hyllningarna efter premiären av Bianca Ingrossos talkshow

Ja, Bianca har verkligen blivit överöst av kärlek och hyllningar. Och hon är själv rörd över den fina responsen, förklarar hon på Instagram Story.

"Bianca Ingrosso är ett geni som jag beundrar så mycket, i allt hon gör är hon bäst. Min inspiration. Det här var så bra, skrattade och njöt genom hela avsnittet!!!", skriver en tittare efter programmet.

"Älskade din talkshow i går du är grym på allt som du gör", skriver en annan på lördagen.

Och tittarna har tur – för ikväll sänds ännu ett avsnitt av talkshowen, med nya gäster! Samma tid som igår – klockan 22.00 på Kanal 5.

I lördagens avsnitt gästas Bianca av medieprofilen Amanda Schulman, racerföraren Marcus Ericsson och regissören Lasse Hallström.

Foto: Karin Törnblom/TT

Hårda kritiken mot Bianca efter premiären: "Pratar om sig själv"

Det är dock inte alla som är lika imponerade av det nya programmet. Aftonbladets krönikör Karolina Fjellborg beskriver det som "en talkshow där värden är solen som gästerna snurrar kring."

I en krönika om programmet ger Karolina Fjellborg både ris och ros till Bianca.

"Bianca Ingrosso, som kanske är betydligt tuffare än somliga tror, tutar och kör, och premiären av ”Bianca” klarade hon bra, utifrån vad ”Bianca” är: en talkshow där värden spelar minst lika stor roll, och pratar lika mycket om sig själv, som gästerna", skriver hon och fortsätter:

Foto: Karin Törnblom/TT

"Det var lite högt och lite forcerat i påor och presentationer, men snacken fungerade, och personligen tycker jag att Bianca känns mindre manierad här än vad hon någonsin gjorde i TV4:s ”Talang.”"

Karolina Fjellborg avslutar med att skriva att programmet främst är till för de som älskar Bianca och konstaterar samtidigt att "de är å andra sidan faktiskt väldigt många."