Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hastiga avhoppet i Bonde söker fru – TV4 vägrar svara på givna frågan

05 okt, 2023, 09:30 

Bonden hoppade hastigt av Bonde söker fru – men TV4 lägger locket på om orsaken bakom.

Annons

Linda Lindorff är tillbaka för att hjälpa sina älskade bönder att hitta kärleken. Förutom att få en inblick i det moderna bondelivet, kan Linda glädjas åt handskrivna brev från böndernas beundrare.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Under åren har hon sett hur kärleken spirat, hur tårar kommit och gått när det blivit lite för svårt att hålla tillbaka känslorna, och sett hur singelbönderna omfamnar tvåsamheten.

– Jag tar med mig känslorna hem. I och med att jag får vara så personlig i min roll som programledare går de inte att skaka av sig, utan man känner med de här personerna väldigt mycket och väldigt starkt, har Linda Lindorff sagt till Aftonbladet.

Linda Lindorff
Linda Lindorff är tillbaka med nya bönder i Bonde söker fru i TV4.

Märkliga avhoppet i nya Bonde söker fru

Ibland händer oväntade saker under inspelningen, både roliga och tråkiga, och Linda Lindorff kan inte ducka för att alla kanske inte vill vara med hela vägen till kärleksmålet.

Annons

När inspelningen inför årets säsong började så var det först tänkt att tittarna skulle få följa fyra bönder, men när det väl var dags att visa upp resultatet för tittarna så var de bara tre.

Varför var det bara tre bönder? Den frågan ställdes så klart till TV4, som redan i augusti valde att vara transparenta och berätta att den fjärde hoppat av. Orsaken bakom ville man dock inte gå in på.

”Denna säsong kommer det medverka tre bönder. Detta då vi i dialog med bonden landat i att han inte kommer att vara med i årets säsong av Bonde söker fru. Av hänsyn till de som berörs har vi inte möjlighet att gå in på omständigheterna som ligger bakom”, bekräftade Clara Tengbom, exekutiv producent, för Hänt.

Bonden: ”Inga kommentarer”

Här tätnar mystiken. Enligt en av bönderna var den avhoppande bonden med under inspelningarna på Sundbyholms slott, vilket betyder att TV4 behövt klippa om en hel del för att dölja hans medverkan.

Bonden säger till Hänt att han inte vill gå in på varför han hoppade av, varför tittarna inte får ta del av hans bondeliv och dejtande, men påpekar att det är ett beslut han tagit med kanalen.

– Jag har inga kommentarer att tillägga tyvärr. Jag vill inte gå in på det, det är ett gemensamt beslut.

Linda Lindorff med sina tre bönder
Linda Lindorff med bönderna Mimmi, Micke och Jens.

Foto: TT, Magnus Ragnvid/TV4

Annons