Miljonregn för Zlatan och Helena – på bara fyra dagar

Zlatan, Helena Seger

Zlatans nya uppdrag kommer att innebära en miljonlön rakt in i familjen Ibrahimovic ficka. Fotbollskungen ska nämligen medverka i San Remo-festivalen i Italien. En festival som kan jämföras med italienska Melodifestivalen.

Zlatan Ibrahimovics vadskada har inneburit att han missat AC Milans sex senaste matcher. Däremot kommer fotbollskungen att delta i Sanremo-festivalen i mars.

Festivalen kommer att äga rum mellan den andra och sjätte mars och anses vara en föregångare till Eurovision Song Contest.

Zlatan tjänar 500 000 per kväll

Musiktävlingen, Sanremo, har funnits sedan år 1951 och vinnaren får ofta representera Italien i Eurovision Song Contest.

Under fyra kvällar kommer Ibrahimovic att finnas på scen och medverka i diverse humorinslag tillsammans med underhållarna Fiorello och Amadeues. Zlatan kommer att medverka i imitationer och driva med sig själv tillsammans med duon.

Och lönen imponerar. Hela 50 000 euro per kväll, kommer Zlatan att dra in. Och han medverkar ju inte bara under en av kvällarna – utan fyra!

Tidigare fotbollsspelande gäster har varit Roberto Baggio, Francesco Totti och Roberto Baggio.

Abaca / IBL Bildbyr

I ett pressmeddelande bekräftar AC Milan stjärnas medverkan:

"Beträffande den tillkännagivna närvaron av Zlatan Ibrahimovic vid Sanremo-festivalen meddelar AC Milan att man informerats av spelaren om deltagandet i samband med undertecknandet av det nya kontraktet med AC Milan och att Ibrahimovic kommer att respektera alla nödvändiga åtaganden från klubben, som han alltid har gjort och visa på på absolut professionalism”.

Foto: TT