Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Seger får besked om framtiden från Zlatan Ibrahimovic

28 nov, 2020, 17:00 
Helena Seger har fått ett tydligt besked om framtiden från Zlatan Ibrahimovic. Han har funderat länge.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har levt ihop i över femton år nu. Det har varit en fantastisk resa – som tagit dem över nästan hela världen.

Och för Zlatan är fotbollsäventyret inte över än, trots att han nått den i sporttermer digra åldern 39. Han är fortfarande en spelare i yppersta världsklass och har lyckats få upp sitt Milan till toppstriden i Serie A.

Det innebär att han kan vara mindre närvarande i hemmet. Han bor numera på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano, medan Helena och barnen Maximilian och Vincent är kvar i Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic ger besked till Helena Seger

Men det hade inte behövt vara så. Zlatan var faktiskt nära att välja ett helt annat liv – ett mer familjetillvänt liv. Innan han skrev på ett nytt kontrakt med Milan gick i exakt de där funderingarna.

– Jag var såhär: ”Det räcker!”. Jag ville komma in i ett nytt kapitel i livet. Vara med familjen varje dag... Gå igenom mina barns liv... Upprepa ett liv i ett annat liv – man går igenom allt det man själv gjorde som ungdom, och får se det igen idag. Man lägger ner mycket tid när man spelar fotboll, när man är aktiv – och jag missar väldigt mycket av mina pojkar. Men så säger Mino: ”Du måste avsluta i Europa! Du måste visa att du är tillbaka på toppnivå, att du klarar det! Gör bara sex månader i Milan – och efter det kan du avsluta. Då kommer folk att komma ihåg att du avslutade i Europa, på topp", säger Zlatan till Aftonbladet.

Annons

"Du får inte sluta"

Mino är Mino Raiola, Zlatans skicklige och excentriske agent. De har jobbat ihop i decennier nu och är som bröder.

– Jag pratade mycket med Mino, och han var på mig. Han sa: ”Du får inte sluta!”. Han menar att jag ska spela tills jag är rutten, typ. Han vill bara att jag ska fortsätta, fortsätta – och han vet hur han ska trigga mig. Han sa: ”Det är för lätt att avsluta i USA – och det ska inte vara lätt”, säger Zlatan.

Annons