Helena Seger lämnas utanför: "Hon får inte vara med"

zlatan Ibrahimović helena seger

Helena Seger lämnas utanför i Zlatan Ibrahimovics framtidsprojekt.Det är det nya beskedet.
Se filmen: Upptäckten som går rakt in i Victorias mammahjärta!
Slå på ljud

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Men kommer detta att fångas i filmen om Zlatans liv?

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic – lämnas hon utanför?

Helena Seger och Zlatan har varit ett par i arton år.

Helena Seger och Zlatan har varit ett par i arton år.

Ni har säkert hört om projektet. Regissören Jens Sjögren ska filmatisera “Jag är Zlatan”, som ju skrevs av Zlatan själv och stjärnförfattaren David Lagercrantz.

Zlatan ska spelas av två olika skådespelare, har TT rapporterat. Dominic Andersson Bajraktati, 13, och Granit Rushiti, 19.

I övriga roller finns bland andra Cedomir Glisovic som Zlatans pappa Sefik Ibrahimovic, Merima Dizdarevic som mamma Jurka Gravic, Linda Haziri och Selma Mesanovic spelar Zlatans syster Sanela.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

“Hon får inte vara med”

Men än så länge finns det ingen information som tyder på att Helena kommer att vara representerad som en rollfigur i filmen. Fotbollsjournalisten Johan Larsson finner detta är osannolikt.

– Jag har svårt att tro att det kommer att finnas med en Helena-karaktär i filmen. Visst, Zlatan träffade henne när han var 21, så tekniskt sett, kronologiskt sett, skulle man kunna klämma in deras möte. Men jag tror att hon lämnas utanför. Hon får inte vara med. Annars hade nog produktionsbolaget Nordisk Film gått ut i sitt pressmeddelande med vem som ska spela Helena. Men man ska aldrig säga aldrig, säger Johan.

Filmen “Jag är Zlatan” börjar spelas in nästa vecka och beräknas få premiär nästa höst.

 

LÄS OCKSÅ: Helena Segers klädsel väcker ilska – markerar mitt på Stockholms gator!