Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Helena Seger vansinnig på Zlatan efter upptäckten i hemmet: "Rasande"

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger blev inte glad av det hon fick se i hemmet hon delar med Zlatan Ibrahimovic.
Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är en sammansvetsad duo. När Zlatan är nere i Italien är det Helena som stannar kvar i Stockholm och sköter den så kallade marktjänsten med sönerna Maximilian och Vincent.

Det berättar Zlatan själv om i den nyutgivna boken Adrenalina.

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”, skriver Zlatan Ibrahimovic i ”Adrenalina”.

Helena Seger rasar mot Zlatan – efter det hon hittade

Men Helena är ingen "pushover". Hon har givit väldigt klara besked till Zlatan om att hon väntar sig en förändring framöver.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida", skriver Zlatan.

Och Helena är inte rädd för att säga ifrån. Det finns specifikt ett beteende som männen i huset ägnar sig åt och som hon vägrar tolerera.

”När jag ser en bär jag runt den, håller den mellan fötterna, gör några dribblingar, prövar något trick och sedan lämnar jag den där. Om jag stöter på Maxi eller Vincent kanske jag försöker dribbla med dem och vi drar i gång en snabbmatch. Det gör Helena rasande. Hon gillar inte när vi är i vägen i köket”, skriver Zlatan.

"Hon klagar hela tiden"

Det här har Zlatan varit inne på tidigare, på sin första presskonferens efter comebacken i landslaget i våras.

– Jag har två där hemma, de spelar hela tiden. Hon klagar hela tiden. Hon säger: Kan du säga till dem? Jag säger: Aldrig. Jag köper hellre nya grejer än säger till dem att inte ska spela fotboll, sa Zlatan då.