Helena Segers beslut – visar upp det inför alla!

Helena har ansvar för sönerna när Zlatan är i Milano.

Helena Seger är ofta ute och strosar i Stockholm.Svensk Dam fick syn på henne – och kunde genast slå fast en sak.
Hemliga draget! Så räddade Madeleine och Sofia relationen
Slå på ljud

Helena Seger hade anledning att fira i veckan. Hennes partner Zlatan Ibrahimovic fortsätter trotsa Fader Tid och leverera fotboll på världsklassnivå – trots att han snart ska fylla 39.

Zlatan gjorde ett av målen när hans Milan slog Shamrock Rovers med 2-0. Det blev hans totalt 546:e mål i tävlingssammanhang.

Helena Seger promenerar i Stockholm

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Zlatan bor just nu på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Svensk Dam fick under måndagen syn på Helena när hon var ute och gick med familjens hund i en av parkerna i Östermalm. I sedvanlig ordning hade hon på sig sina svarta solglasögon – för att kunna hålla en låg profil. De där solglasögonen brukar Helena bära när hon rör sig i staden, oavsett väderlek.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet

“Hon är supertrevlig”

Men man ska inte ta brillorna som ett tecken på att Helena utvecklat divalater. Tvärtom. Helena sägs vara vänlig och artig gentemot alla hon träffar.

“Min kompis jobbar på Coop Storgatan där Helena Seger är stammis. Han vittnar om att hon ofta strosar runt där i full Bajen-mundering. Supertrevlig mot allt och alla! Gillar ändå hur hon acklimatiserar sig i storstaden!”, har mediepersonligheten Nemo Hedén skrivit på Twitter.

Expressen har rapporterat att Maximilian och Vincent skrivits in på en privat skola på Östermalm. Familjens tillhåll på Storgatan är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.

 

LÄS OCKSÅ: Maria Lundqvist: ”Jag och Helena Bergström är inte vänner”