Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers hemliga äventyr med Zlatan Ibrahimovic – bilderna avslöjar paret

07 aug, 2023, 13:30 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger har varit på en hemlig resa, avslöjar bilder som Svensk Dam fått tag på.
Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har legat lågt på sistone. Zlatan fick hela fotbollsvärldens ögon på sig när han i våras meddelade att han lägger skorna på hyllan – ett beslut som lockade fram välönskningar från såväl andra fotbollsprofiler som kung Carl Gustaf.

Nu unnar nog alla vår gode Zlatan lite ledig tid med familjen. Och på bilder som Svensk Dam fått tag i ser vi att 41-åringen fått med sig Helena och sönerna Maximilian och Vincent till den grekiska ön Mykonos. På bilderna ser vi Helena och Zlatan njuta av lite medelhavssol (i skrivande stund ligger temperaturerna på Mykonos på ungefär 28 grader).

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

I samma bildserie kan man se att Zlatan spelar fotboll tillsammans med sönerna. Det har den grekiska sajten Enikos snappat upp.

Annons

"Takterna sitter i och det påminde han de andra badarna i närheten av honom på Vindarnas ö om", skriver Enikos.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Vilka stjärnor!

"Zlatan och sönerna hade en publik i Helena Seger, Zlatans 52-åriga fru, som låg och vilade på en solstol."

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena ler glatt åt kameran!

Zlatan och Helena på Coldplay

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan är en av fotbollsvärldens mest vältränade.

Vi vet att Zlatan och Helena har också varit i Sverige under sommaren. Zlatan satt på läktaren på Tele2 Arena när hans Hammarby mötte holländska Twente i Europa-spelet. Och både "Ibra" och Helena dök upp i ett klipp som filmades när det brittiska rockbandet Coldplay spelade på Ullevi i Göteborg. I klippet ser man hur Zlatan filmar Helena och vänligt ger henne instruktioner om hur hon ska posera för kameran.

Annons

Parets främst bas är megahuset på Storgatan på Östermalm. Fastigheten i fråga är en ombyggd kyrka som kostade över 100 miljoner kronor att köpa loss.

Det är fem våningar högt och rymmer en biosalong, en takterass och ett garage med en roterande parkeringsyta. Men kommer detta att bli deras huvudsakliga hem framöver? Det vet vi inte.

Annons