Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Helena Segers hemlighet ute – allt är inte som det verkar

10 jun, 2023, 05:00 
AvMinna Sarpaneva
Två bilder på Helena Seger där hon tittar in i kameran sida vid sida
Nu har okända detaljer om Helena Seger avslöjats.

Det här visste vi inte om Helena Seger!

Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett par i nästan 21 års tid. Men trots att hennes partner är en av världens mest kända män har Helena Seger lyckats hålla sig undan rampljuset och hon har närmast kommit att bli något av en gåta.

Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Men nu har vi fått en glimt bakom Helenas mystiska fasad.

Helena Segers nya liv med Zlatan Ibrahimovic

Det är nog få som har missat att Zlatan för snart en vecka sedan släppte bomben att han avslutar fotbollskarriären. Detta kommer med en del förändringar för paret och deras söner, Vincent och Maximilian, som just nu är bosatta i Italien.

Annons
Helena Seger tittar på Zlatan Ibrahimovic och ler
Helena Seger och Zlatan Ibrahimović.

Tidigare har familjen behövt flytta i samband med att Zlatan bytt klubb. Men nu när han har lagt fotbollsskorna på hyllan blir den kanske främsta förändringen för Helena och sönerna bli att de inte kommer att behöva flytta lika ofta.

Avslöjandet om Helena Seger

Trots att Helena Seger har hållit sig undan strålkastarljuset så råder det inga tvivel om att hon är en riktig powerkvinna. Men det har inte alltid varit lika självklar uppfattning, något som fick Helena att ställa upp på sitt enda offentliga framträdande.

Annons

År 2010 pryder hon omslaget av Elles decemberupplaga. Hon ska ha ställt upp på intervjun för att få upprättelse och uttrycker bland annat frustration över att hon inte har fått credd för sitt hårda arbete.

Hermine Coyet Ohléns, dåvarande chefredaktör på Elle, berättar om intervjun för Expressen och avslöjar då en tidigare okänd bild av Helena Seger. Hon berättar att Helena själv ska ha beskrivit sig som "tuff och hård", men Hermine Coyet Ohléns upplevde Helena som en varm person med hjärtat på rätta stället.

– Bodde vi grannar skulle hon inte tveka att komma med varm soppa till mig om jag var sjuk, säger hon till Expressen.

Annons