Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers och Zlatans beslut om äktenskap – efter 20 år ihop

11 apr, 2022, 18:00 
Ola Brising
Därför är Helena Seger och Zlatan inte gifta
De har varit tillsammans i 20 år men aldrig gift sig. Helena Seger har berättat varför.
Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 40, har varit tillsammans med sin sambo Helena Seger, 51, i snart 20 år och tillsammans har de barnen Maximilian, 16, och Vincent, 14. Men trots den långa kärlekssagan har de aldrig gift sig.

Redan 2006 rapporterade italiensk press om ett planerat bröllop mellan fotbollsstjärnan och Helena, men det fanns inga bilder från den påstådda ceremonin och inget vigselbevis går att finna. Helena har dessutom behållit sitt efternamn. Hon har inte heller lagt till Ibrahimovic.

Helena Seger vill inte ta Zlatans efternamn

Men i en intervju som Helena gjorde med Elle 2010 förklarade hon att hon inte la någon vikt vid ett giftermål eftersom hon inte ville att folk skulle tro att hon var ihop med Zlatan för pengarnas skull:

Annons

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort.

Själv är Helena en respekterad affärskvinna som bland annat har varit marknadschef på Malaco Leaf och FlyMe. Hon har även jobbat för klädföretag som Diesel och Replay. I Zlatans nya bok ”Adrenalina” skriver han att Helena är den bästa kvinnan i världen och att han imponeras över allt hon hinner med varje dag samtidigt som han själv bor i Milano och hon är i Sverige med barnen:

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”

För närvarande bor nämligen Helena och barnen i Stockholm medan Zlatan är baserad i Milano där han spelar fotboll för storklubben Milan AC. Den påtvingade separationen är nödvändig för att barnen ska få en normal skolgång.

Foto: TT

Annons