Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers överenskommelse med Zlatan – tänker börja nytt liv efter 21 år ihop

05 jun, 2023, 08:24 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger tänker inleda ett nytt liv – och Zlatan Ibrahimovic är informerad.

Annons

En era är över. Sveriges genom tiderna störste fotbollsspelare, Zlatan Ibrahimovic, har lagt skorna på hyllan. Han meddelade sitt beslut på grandiost vis genom att kliva ut på sitt älskade San Siro en sista gång och motta Milan-publikens hyllningar.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Det fälldes tiotusentals tårar i arenan under kvällen. Även Helena Seger, Zlatans livspartner, syntes torka ögonen under avskedsceremonin.

Helena Seger ställer ultimatum till Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena har ställt ett tydligt krav på Zlatan.

På en presskonferens efter ceremonin och den efterföljande matchen mellan Milan och Verona berättade Zlatan att han hållit sitt beslut hemligt. Till och med för Helena och sönerna Maximilian och Vincent.

Annons

– Saken är den att ingen visste om det här beslutet. Jag ville att alla skulle veta det på en och samma gång. Det är mitt beslut och jag ville att ingen skulle kunna gå runt och säga: ”jag visste”, eller ”det här kommer hända”, säger Zlatan på presskonferensen.

Det här innebär en enorm livsförändring för Zlatan givetvis. Men även för Helena.

Hon har ställt tuffa krav på Zlatan, som hon kommer att vilja se uppfyllda. Det har Zlatan själv skrivit om i boken Adrenalina.

"Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff", skriver Zlatan i boken.

"Hon går ut med hunden"

Innan hon slog följe med Zlatan hade Helena en egen karriär igång. Hon följde upp studier i marknadsföring med jobb som produktchef på Malaco, marknadsförare på Swedish Match och marknadschef på flygbolaget Fly Me.

Zlatan har alltid lyft fram Helena som en stark kvinna – och hemmets gigant.

"Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar", skriver han i Adrenalina.

Annons