Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Helena Segers sorg – Zlatan Ibrahimovic vägrar komma tillbaka till Sverige

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger tvingas inse fakta: Zlatan Ibrahimovic kommer inte tillbaka.
Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är en sammansvetsad duo. När Zlatan är nere i Italien är det Helena som stannar kvar i Stockholm och sköter den så kallade marktjänsten med sönerna Maximilian och Vincent.

Och Zlatan kan nog bli kvar i Italien ett bra tag. På grund av sin relativt höga ålder får han bara ettårskontrakt av klubben Milan, men i senaste matchen stod det klart hur beroende de är av honom.

Zlatan Ibrahimovic kommer inte tillbaka

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger får inte se så mycket av sin partner numera.

Han gjorde ett snyggt frisparksmål i toppmötet mot Roma och hade ännu ett mål i nätmaskorna, som dessvärre blev bortblåst för offside.

Sportjournalisten Jonathan "Jaje" Larsson är ruskigt imponerad av den gode Zlatan.

– Det är faktiskt helt osannolikt. Tittar man på Zlatans målsnitt så är det ett som en 20-åring skulle vara stolt över, och mannen är 40! Förra säsongen gjorde han femton mål på nitton ligamatcher, det är absolut världsklass. Kollar man nu, så har han ju spelat ganska få matcher på grund av sina skador, men han har ändå mäktat med tre mål på 193 spelade minuter. Det är ett mål var 64:e minut. Återigen, jag kan nästan inte betona detta nog: det är oerhört, oerhört bra, säger Jonathan.

"Ställt in oss på det"

Men för Helena kommer Zlatans otroliga framfart med ett pris. Ju bättre han spelar, desto mindre får hon och barnen se av honom.

– Vi hade nog alla, inklusive Helena, ställt oss in på att Zlatan skulle ha ställt skorna på hyllan vid det här laget. Att han vid 40 års ålder skulle vara familjefar på heltid. Men Zlatans livslängd som fotbollsspelare har förvånat många, inklusive han själv, skulle jag tro. Och så länge han fortsätter leverera på den här nivån kommer han nog att vilja fortsätta. Jag tror att Helena och barnen utan problem kan köpa detta. De är självfallet stolta över att han överträffar allas förväntningar på det här sättet, säger Jonathan.