Helena Segers stora besvikelse – händelsen med Zlatan inför avgörande matchen

29 mar, 2022, 18:11 
AvIndra Nordemar

Zlatans misstag inför den avgörande matchen mellan Sverige och Polen tär på Helena Seger.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

I kväll sitter alla fotbolls-fans på helspänn. Kommer det bli VM för Sverige eller inte?

I den sista och avgörande matchen möter vi Polen och för att säkra en plats i världsmästerskapet krävs en vinst. Och nu är vår allas Zlatan Ibrahimovic redo att möta motståndarna.

Recept.se Nyhetsbrev

Men det kanske inte blir som tänkt. Zlatan var avstängd under matchen mot Tjeckien, då han åkte på ett gult kort under matchen mot Spanien i höstas.

Nu är frågan: Får vi se fotbollslegenden på plan eller inte?

Helena Segers oro för Zlatan Ibrahimovic

Zlatan har länge kantats av skador som hindrat honom från att briljera på fotbollsplan. Men det världen fått lära är att stjärnan är den sista att ge upp. Trots sin ålder kämpar han på, och än i dag är han en av de bästa inom sporten.

Annons

– Det är ett stort ansvar med tanke på erfarenheten jag har, min ålder och det jag har gått igenom. För mig handlar det bara om att ge tillbaka och att ge till andra. Det finns inget ego, har Zlatan tidigare sagt enligt Fotbollskanalen.

Zlatan riskerar att stoppas från Sverige mot Polen

Efter segermatchen mot Tjeckien läckte oroväckande bilder på Zlatan ut. Den vinst-aura som han vanligtvis brukar ha var i stället utbytt till en allvarlig min. Sedan dess har det spekulerats i huruvida Zlatan är redo för match eller ej. Ännu har vi inte svaret!

Men om Zlatan inte får spela kommer det innebära en stor förlust för familjen, främst Helena Seger, som varje match sitter på läktaren och hejar på sin stora kärlek!

Foto: TT

Annons