Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Helena Segers stora missnöje efter alla år – kräver ändring från Zlatan

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger är missnöjd med situationen i hemmet – nu kräver hon en ändring från Zlatan.
Därför är Helena Seger så hemlig!
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har levt ihop i över sexton år nu. Det har varit en fantastisk resa – som tagit dem över nästan hela världen.

Och för Zlatan är fotbollsäventyret inte över än, trots att han nått den i sporttermer digra åldern 40. Han är fortfarande en spelare i yppersta världsklass och öser in mål för sitt Milan.

Helena Seger säger ifrån till Zlatan

Det innebär att han kan vara mindre närvarande i hemmet. Han bor numera på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano, medan Helena och barnen Maximilian och Vincent är kvar i Stockholm.

Och faktum är att Helena inte är helt nöjd med läget. Det avslöjar Zlatan själv i en intervju med Dagens Nyheter.

– Hon är på mig hela tiden. Hade hon fått välja så hade jag slutat för länge sedan. Men det är svårt. Jag är ju den jag är tack vare fotbollen. Vi hade ju inte suttit och snackat här om det inte varit för fotbollen. Så allt hänger på bollen som jag går runt och sparkar på, säger Zlatan i intervjun.

"Helena är tuff"

Zlatan skriver om Helenas roll i hemmet i den nyutgivna boken Adrenalina.

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”, skriver Zlatan Ibrahimovic i ”Adrenalina”.

Men Helena är ingen "pushover". Hon har givit väldigt klara besked till Zlatan om att hon väntar sig en förändring framöver.

”Men hon har redan gjort det klart för mig: 'När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.' Helena är tuff. Hade hon inte varit det skulle hon inte ha fascinerat mig och hon hade inte stått ut så länge vid min sida", skriver Zlatan.