Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Helena Segers utspel: "Jag kommer att väga 100 kilo"

22 jun, 2024, 13:00 
Helena Seger
TT
Helena Seger har kommit med ett märkligt utspel om sin kropp.
Annons

Helena Seger brukar ibland beskrivas som fotbollsvärldens Greta Garbo. Precis som Hollywood-ikonen är hon gåtfull, mystisk och passionerat privat. Hon har inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Sedan hon blev tillsammans med Zlatan Ibrahimovic har hon gjort ett mycket litet antal intervjuer. Franska Elle lyckades dock med det omöjliga.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Helena Seger i intervju – avslöjar sanningen

De har publicerat en intervju med Helena, i vilken hon berättar om sitt liv som gift med en av idrottens största personligheter.

Det är en livsstil som kommer med många fördomar.

Helena Seger
Helena var också på Elle-galan 2011 – och blev utnämnd till årets bäst klädda kvinna i Sverige!Charlotte Brunzell/TT

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått cred för det jag gjort, säger Helena till Elle.

Annons

När intervjun görs spelar Zlatan i franska Paris Saint-Germain. Därför pratar Helena mycket om sin kärlek till Frankrike och det franska folket.

– Att komma hit är det bästa som kunde hända min familj. Folk är coola och mindre påträngande än i södra Europa. Här kan jag ägna timmar åt att vandra runt i staden utan att besväras, säger Helena till Elle.

Helena Seger: "Kommer att väga 100 kilo"

Helena – som poserar på nya modebilder i Elle-artikeln – är dessutom väldigt förtjust i det franska köket (vem är inte det?).

– Och maten! Herregud, om Zlatan förlänger med PSG kommer jag väga 100 kilo, säger Helena.

Helena är en sann powerkvinna. Zlatan talar alltid högt om sin livskamrat – som i sin bok Adrenalina:

"Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar", skriver Zlatan där.

Annons