Helenas beslut – går emot Zlatan fullständigt!

Zlatan och Helena har varit ett par i över 15 år.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic lever olika liv.Här är sanningen om Helenas beslut.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 36?
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett tajt och sammansvetsat par. De har hängt ihop i sammanlagt arton år, och enligt Zlatan är de fortfarande lika intima som alltid.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt.

Helena Seger går emot Zlatan Ibrahimovic

Men bara för att de är tajta, så betyder inte det att de lever samma liv. Faktum är att Helena letar sig ut i offentligheten på ett helt annat sätt än Zlatan.

Hon går till exempel och handlar mat i Stockholm. Med ett par solglasögon på, förvisso, men ändock fullt synlig.

Helena Seger på en promenad på Stockholms gator.

Helena Seger på en promenad på Stockholms gator.

Helena sägs vara vänlig och artig gentemot alla hon träffar. Inga choser, trots att hon är en rikskändis.

“Min kompis jobbar på Coop Storgatan där Helena Seger är stammis. Han vittnar om att hon ofta strosar runt där i full Bajen-mundering. Supertrevlig mot allt och alla! Gillar ändå hur hon acklimatiserar sig i storstaden!”, har mediepersonligheten Nemo Hedén skrivit på Twitter.

När Zlatan är i Italien och representerar klubblaget Milan får Helena ta huvudansvaret för barnen. Sönerna Maximilian och Vincent började på en privat skola på Östermalm efter jullovet. Maximilian spelar dessutom fotboll med ett av Hammarbys ungdomslag. Helena är en närvarande “soccer mom” och var exempelvis med när Maximilian spelade i ungdomsturneringen Gothia Cup.

Åkte lyxyacht

Samtidigt ska man inte underskatta Helenas förkärlek för lyxen i tillvaron. Nyligen var hon och Zlatan på en semester i Saint Tropez, där de och Maximilian och Vincent njöt av solen ombord en lyxyacht.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.

Zlatan och Helena i samspråk – man ser att känslorna svallar.